Accident grav. Mamă si copilul de 11 ani, morți pe loc. S-a încercat resuscitarea în zadar

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un accident rutier grav a avut loc, marţi, 14 septembrie, pe raza localităţii Ovidiu, pe varianta spre Academia Hagi. Din păcate o femeie și fiul ei de 11 ani au decedat la fața locului.

Impactul a avut loc într un Matiz și un Volskwagen Passat, şoferi fiind un bărbat, respectiv o femeie. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe. 

Din păcate, două persoane în cazul cărora s-a încercat resuscitarea, au decedat. Femeia de 35 de ani și copilul ei de 11 ani au murit! Tânăra avea carnetul obținut în urmă cu o lună. 

Un alt copil, de 14 ani, aflat în aceeaşi maşină cu persoanele care au murit, a fost transportat la spital, potrivit presei locale.

“La data de 14 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3C – varianta Ovidiu. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat. Din păcate, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane: conducătoarea auto, de 35 de ani, și un pasager, de 11 ani. Totodată, un alt minor, de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel