Tânără româncă, moartă în Italia, după o luptă nedreaptă cu o boală cumplită: „O parteneră de viață perfectă, o mamă iubitoare și grijulie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Daniela, o româncă de 39 de ani, s-a stins din viață în Italia, după o luptă grea și nedreaptă cu o boală nemiloasă. Daniela era mama unui băiețel de șapte ani. Soțul și părinții săi sunt devastați de durere.

Doliu în Pistoia și nu numai pentru pierderea unei tinere vieți. Daniela Iuliana Mihalcea, cunoscută de toată lumea drept Giulia, a încetat din viață, ieri dimineață, la Spitalul San Jacopo, după o luptă îndelungată și curajoasă împotriva bolii grave care a lovit-o.

S-a născut la 14 mai 1982 în Galați, România. Timp de mai mulți ani, a lucrat ca interpretă atât pentru procuratură, cât și pentru instanță.

Tânără româncă, moartă în Italia, după o luptă nedreaptă cu o boală cumplită

 

Daniela a lăsat în urma sa pe partenerul Lorenzo și pe fiul de șapte ani, Alessandro. „Ai fost o parteneră de viață perfectă o mamă iubitoare și grijulie. Dispariția ta este o durere atât de mare, încât cred că nu voi putea merge mai departe. Dar, așa cum m-ai învățat, în viață este necesar să lupți și voi lupta pentru tine și pentru micuțul nostru Ale, care are încă atâta nevoie de mama lui. Mă liniștește să știu că acolo unde ai plecat nu vei fi niciodată singură, pentru că mama mea Tiziana va continua să aibă grijă de tine ca întotdeauna. Pentru totdeauna ai voștri, Lorenzo și Alessandro", sunt cuvintele lui Lorenzo, soțul femeii.

Din România au sosit părinții ei, Iordana și Ion, și mătușa Mihaela. Socrul ei, Stefano, îi întâmpină. Camera funerară este amenajată la Misericordia di Montale, iar funeraliile vor avea loc vineri, 10 mai, la ora 15.30, în biserica Santa Maria Assunta din Santomato, unde a locuit. Condoleanțe și din partea redacției La Nazione pentru familia acestei tinere  mame.

O altă tânără româncă, dispărută de duminică, a fost găsită moartă, ieri, la Colle del Nivolet, un pas muntos din grupul de est al Alpilor Graieni din nordul Italiei. 

Italia. O tânără româncă, dată dispărută, găsită moartă în munți

 

Ecaterina, în vârstă de 31 de ani, a fost dată dispărută încă de duminică, 5 iunie. Din nefericire, românca, cu domiciliul în Torino, a fost găsită, ieri, fără viață.

Potrivit presei din Italia, Ecaterina și-a lăsat, duminică seară, mașina în parcare și de atunci nu a dat nicio veste. Mama ei a dat alarma, când a văzut că nu mai vine acasă.

Ieri au început căutările, dar, din păcate, nu a mai fost nimic de făcut.  Trupul româncei a fost găsit, la scurt timp, după ora locală 18.00, sub Punta della Gran Vaudala Nord (la 3.272 de metri deasupra nivelului mării), în Ceresole Reale, din care se presupune că a căzut. Cadavrul a fost identificat de elicopterul Guardia di Finanza cu personal de la Salvarea Alpină a Guardia di Finanza și de la Salvarea Alpină și Speologică Piemonteză.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel