Tânără româncă, din Italia, și-a găsit mama, la Botoșani, după trei decenii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără româncă, de 34 de ani, și-a găsit mama, la Botoșani, la mai bine de trei decenii după ce a fost adoptată în Italia.

Petronela s-a născut pe 24 iulie 1987, în Dorohoi. A stat la orfelinat până la vârsta de trei ani, de unde a fost adoptată de doi soți din Italia.

Acum, după mai bine de trei decenii de atunci, Petronela a vrut să își găsească familia naturală. Și a reușit acest lucru prin intermediul paginii de Facebook „Copiii niciodată uitați ai României“.

Despre tatăl său știa că nu a recunoscut-o în acte, dar se numea Gheorghe Pavăl, fiind decedat, iar mama sa este Viorica Calancea  ș ar fi din Dărăbani, județul Botoșni. 

„Eu am fost personal în Darabani, dar nu am reușit să îmi găsesc mama, însă am descoperit că tatăl meu este decedat și ar mai fi avut 2 copii cu a doua soție pe nume tot Viorica.

Chiar dacă nu am fost recunoscută de tatăl biologic și nu mai este in viața aș avea dorința să îl pot vedea măcar într-o fotografie.

Aș dori să menționez ca semn particular, am sprâncenele ridicate în sus (așa zis aripi de pasare), semn pe care l-au moștenit și copiii mei.

Scriu cu emoții acestei pagini în speranța că cineva mă va ajuta să îmi găsesc mama si frații. De aceea vā rog sā distribuiți anunțul meu în număr cât mai mare, numai cu ajutorul vostru oameni buni sper sā reușesc”, este mesajul postat de tânără pe pagina de Facebook. Ulterior, anunțul a fst modificat de administratorii, care au anunțat că familia originar a fost găsită, iar Petronela s-a reunit cu familia sa biologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel