Tânăr român, readus la viață, din comă, de glasul fiicei sale: „Tati, tati, te rog deschide ochii“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Glasul fiicei sale l-a trezit din comă, după trei luni în care viaţa lui a atârnat de un fir de aţă. Este povestea lui Cătălin, un tată pe care un accident l-a lăsat complet paralizat, fără glas şi fără amintiri. Deşi medicii nu i-au dat nicio şansă să trăiască, el a reuşit nu doar să supravieţuiască, ci şi să se ridice în picioare. 

Dacă ar putea vorbi, Cătălin ar spune că dragostea unui tată pentru fiica lui poate învinge chiar şi moartea. După ce medicii nu i-au dat nicio şansă să trăiască, el a reuşit nu doar să supravieţuiască, ci şi să se ridice în picioare după ce a stat în comă.

„Cătălin era în comă. Ionela când a intrat prima oara acolo a început sa strige "tati, tati, te rog deschide ochii, vorbeşte cu mine. te rog frumos, că ştii că eu te iubesc". Lui Cătălin au început să-i curgă aşa lacrimile...Şi de atunci Cătălin şi-a revenit şi-şi revine, şi-şi revine“, spune mama lui Cătălin, într-o mărturisire pentru Observator. 

Tânăr român, trezit din comă de glasul fiicei sale

 

De patru ani Cătălin luptă pentru Ionela și ca să-şi recupereze viaţa frântă într-o zi de iarnă. Era pe locul din dreapta al unei maşini conduse de un şofer băut, când un tren a intrat în plin în autoturism. Atunci, mama lui a primit mesajul cel mai greu pentru un părinte: „Mi s-a spus că o să moară, pur şi simplu. Era într-o stare foarte foarte gravă...“

Şi totuşi, iubirea pentru Ionela l-a ţinut în viaţă. După patru luni de comă, a deschis pentru prima oară ochii. De la un munte de om, ajunsese să cântărească 30 de kilograme. Era paralizat total şi îşi pierduse toate amintirile. Pas cu pas, zi după zi, a început lungul drum spre recuperare.

„Unde vrei sa meargă tati cu tine?“. „Până la şcoală.“, asta și dorește Ionela, fiica lui Cătălin. Pentru asta, el a avut nevoie de un triciclu pe care, în prag de sărbători, l-a primit de la o companie care a decis să îl ajute pe el și pe fiica lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel