Tânăr român de 20 de ani, mort în Austria. Mama băiatului, măcinată de operații, are nevoie de ajutor: "Este singură și nu poate strânge suma"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Aris Măcuș, un tânăr român de doar 20 de ani a murit într-un accident petrecut în Austria. Din păcate, mama lui Aris este singură și suferă de o boală grea, astfel că are nevoie de ajutorul conaționalilor pentru a-i repatria trupul. 

Tragicul eveniment în care a fost implicat Aris Mărcuș a avut loc în data de 4 aprilie în Klagenfurt am Wörthersee. 

"Fac aceasta postare pentru a veni în ajutorul Cameliei Mărcuș, mama celui care a fost Aris, un tânăr de 20 de ani care și a pierdut viata într un tragic accident de circulație în Austria.Poate mulți dintre voi ați auzit aceasta veste, poate v-ați întristat sau ați vărsat o lacrima pentru Aris sau mama lui care este devastata de durere, o mama rămasă singura cu o boala grea pe care o duce de câțiva ani și cu mai multe operații, care la aceasta data este în Austria, sedata de medici și în așteptarea repatrierii celui ce i-a fost fiu, Aris, dar pentru asta este mare nevoie de bani. O suma deloc mică, însă care fără ajutor nu o poate aduna. Vă rog, cei care aveți posibilitatea, știm și nu o data ni s-a adeverit ca în situații dificile, putem sa ne unim și sa ne aducem ajutorul pentru semenii noștri. Dacă nu îl va aduce în tara, trupul neînsuflețit a lui Aris va fi incinerat în Austria. Cât va pune Dumnezeu pe inima, cât de mică ar fi suma pe care o puteți dona, Camelia, va mulțumește.CONTUL: Camelia Otilia Marcus IBAN : AT51 2070 6044 0074 4845BIC : KSPKAT2KXXX" este mesajul Oanei Huiu, o apropiată a familiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel