Talismane norocoase, care vă aduc belșug și noroc: Racii, sfătuiți să poarte scoici, iar Balanțele - o inimă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Talismane norocoase, care vă aduc belșug și noroc  Racii, sfătuiți să poarte scoici, iar Balanțele - o inimă
Talismane norocoase, care vă aduc belșug și noroc Racii, sfătuiți să poarte scoici, iar Balanțele - o inimă

Astrele dezvăluie care sunt pandantivele care atrag bogăție. Prin urmare reprezentanții semnelor zodiacale, care visează să fie bogați, ar trebuie să știe ce talisman să poarte.   

Astrele spun că poți atrage norocul cu talismanul potrivit, pe care trebuie să-l porți mereu și oriunde. Iată ce talismane ar trebui să aleagă nativii din semnele zodiacale, pentru a avea mereu bani în buzunare și belșug în case.

Berbec. Orice bijuterie în culorile galben și roșu va deveni un magnet pentru bani. La urma urmei, acesta este un semn de foc.

Taur. Pandantivele de cupru vor funcționa cel mai bine. Astfel de talismane nu numai că îți vor aduce noroc, dar te vor salva și de boli.

Gemenii. Cel mai bun talisman și magnet pentru bogăție este o cheie. Dar nu trebuie să uitați să o curățați periodic de energiile acumulate, deoarece cu cât talismanul este mai curat, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga, într-o, zi la loto.

Ce personalitate ai în funcție de zodia ta. Scorpionii sunt buni lideri, Fecioarele au o inimă mare

Racii ar trebui să se uite la talismanele sub formă de scoici, stele, pești sau delfini. Și ar fi perfect dacă acestea sunt din argint.

Leu. Noroc și bunăstare le vor aduce pandantive de aur sub formă de soare sau stele. Merită să rețineți că Leii nu ar trebui să poarte argint: acest lucru le reduce energia și atractivitatea.

Fecioară. Banii și norocul în afaceri vor deveni însoțitorii constanți ai Fecioarelor dacă vor purta un pandantiv în formă de cub.

Horoscop 25 martie. Cadouri și surprize neașteptate pentru Capricorni; Leilor le va veni acea soluție salvatoare: Previziuni complete

Balanță. Cumpără o inimă de aur sau o imagine a semnului tău zodiacal: aceste talismane sunt cei mai puternici magneți pentru lucruri bune.

Scorpion. Pentru Scorpionii energici, o monedă obișnuită va fi cel mai bun talisman. Aceasta va fi o monedă chinezească cu o gaură înăuntru. Condiția este să o porți mereu cu tine.

Săgetător. Pentru voi se potrivește un talisman sub formă de potcoavă sau cal. Este bine să fie făcute din aur.

Care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Atrage energii pozitive prin culorile hainelor pe care le porți

Capricorn. Un talisman sub forma unei broaște țestoase este potrivit pentru Capricorni. 

Vărsător. Cel mai bun talisman este un lacăt. Astrele vă sfătuiesc să purtați un pandativ sub formă de lacăt la gât și unul sub formă de cheie pe încheietura mânii. Acest lucru va proteja împotriva cheltuielilor nerezonabile și a trădării celor dragi.

Pești. Banal, dar adevărat: pentru Pești, cel mai bun talisman este peștele. Și ar fi bine dacă talismanul va reprezenta doi pești, nu un pește trist șu singuratic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel