Ce personalitate ai în funcție de zodia ta. Scorpionii sunt buni lideri, Fecioarele au o inimă mare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ce personalitate ai în funcție de zodia ta. Scorpionii sunt buni lideri, Fecioarele au o inimă mare
Ce personalitate ai în funcție de zodia ta. Scorpionii sunt buni lideri, Fecioarele au o inimă mare

Se spune că fiecare semn reprezintă un anumit tip de personalitate; de exemplu, trăsăturile și caracteristicile tale sunt definite în funcție de faptul că ești Fecioară sau Balanță. Dar te reprezintă semnul tău zodiacal? Află mai jos.

Berbec, 21 martie - 20 aprilie

 

Element: Foc

Simbol: Berbecul

Berbeci celebri: Reese Witherspoon, Jessica Chastain și Mariah Carey

Berbecii sunt pasionați, încrezători, determinați și entuziaști în tot ceea ce fac. Se simt confortabil să își asume roluri de conducere și sunt fericiți să își asume riscuri pentru a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, Berbecii au tendința de a se impacienta ușor și pot fi irascibili (chiar agresivi) dacă lucrurile nu merg așa cum vor ei. Nu le place lenea celorlalți și se irită atunci când întârzie.

 

Taur, 21 aprilie - 21 mai

 

Element: Pământ

Simbol: Taurul

Taurieni celebri: Barbra Streisand, Renée Zellweger și Regina Elisabeta a II-a.

Se spune despre un Taur că este de încredere, practic și răbdător. Le place să lucreze cu mâinile lor și vor petrece atât de mult timp cât este necesar pentru o anumită sarcină. Sunt angajați de mare încredere și prieteni de nădejde. Cu toate acestea, Taurii au tendința de a fi încăpățânați; ei rămân la modul lor de gândire și sunt reticenți în a se îndepărta de acesta. Nu le plac schimbările bruște sau să fie puși la punct.

 

Gemeni, 22 mai - 21 iunie

 

Element: Aer

Simbol: Gemeni

Gemeni celebri: Nicole Kidman, Venus Williams și Helena Bonham Carter

Gemenii sunt prieteni foarte loiali. Sunt bucuroși să stea de vorbă cu aproape oricine se întâlnesc și sunt afectuoși din fire. Gemenii sunt curioși și deschiși la minte, ceea ce îi face deosebit de buni scriitori și artiști. Cu toate acestea, ei pot fi indeciși și inconsecvenți. Gemenilor le place ca viața lor să fie variată; nu le place repetiția și rutina, preferând să se adapteze la oameni și medii diferite.

 

Rac, 22 iunie - 22 iulie

 

Element: Apă

Simbol: Racul

Raci celebri: Prințesa Diana, Nelson Mandela și Meryl Streep

Persoanele născute sub semnul zodiacal Rac sunt foarte emoționale; acest lucru poate fi atât un lucru pozitiv, cât și unul negativ. Partea bună este că sunt loiali și simpatici. Sunt grijulii și empatizează cu persoanele care trec prin momente dificile. Dar, pot fi, de asemenea, capricioși. Racii nu au răbdare și pot fi ocazional egoiști. Dacă sunt stresați, ei se relaxează cel mai mult atunci când se află în apropierea (sau în) apă.

 

Leu, 23 iulie - 22 august

 

Element: Foc

Simbol: Leul

Leii celebri: Jennifer Lopez, Madonna și Sandra Bullock

Leii iubesc lumina reflectoarelor. Sunt născuți pentru celebritate și sunt făcuți pentru scenă. Leii sunt creativi și amuzanți și, în plus, transpiră pasiune. Le place teatrul, să se distreze cu prietenii și lucrurile scumpe. Ca toată lumea însă, Leii au și ei părțile lor negative. Cum le place să fie în centrul atenției, un Leu nu suportă să fie ignorat.

 

Fecioară, 23 august - 23 septembrie

 

Element: Pământ

Simbol: Tânără fecioară

Fecioare celebre: Maica Tereza, Beyonce, Amy Winehouse

Fecioarele acordă o atenție uriașă detaliilor; ceea ce le face să fie analitice, muncitoare și bine organizate. Totuși, acest lucru poate fi și partea lor negativă. Fecioarele sunt adesea prea critice cu ele însele, punându-se sub o presiune uriașă pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Acestea fiind spuse, Fecioarele au, de asemenea, o inimă mare. Sunt loiali și empatici, ceea ce îi face buni asistenți medicali și îngrijitori (deși carierele în domeniul scrisului sunt comune și în rândul acestui semn zodiacal).

 

Balanță, 24 septembrie - 23 octombrie

 

Element: Aer

Simbol: Balanță

Balanțe celebre: Serena Williams, Julie Andrews și Susan Sarandon

Se spune despre oricine născut sub semnul zodiacal al Balanței că este o persoană sociabilă. Sunt sociabili, sociabili și urăsc să fie singuri. Prețuiesc individualitatea și sunt mândri să fie ei înșiși. Balanțele prețuiesc intelectul și le place să fie stimulate de conversații atente. Sunt corecți și blânzi și vor evita conflictele cu orice preț.

 

Scorpion, 24 octombrie - 22 noiembrie

 

Element: Apă

Simbol: Scorpion

Scorpioni celebri: Julia Roberts, Winona Ryder și Anne Hathaway

Scorpionii sunt buni lideri. Le pasă de fapte și de afirmarea adevărului, fiind în același timp descurcăreți și pasionați. Sunt demni de încredere și vor păstra un secret atunci când li se cere. Cu toate acestea, această natură secretoasă poate fi văzută uneori ca un lucru rău. Scorpionii sunt, de asemenea, predispuși la gelozie, ceea ce poate fi dăunător pentru relațiile lor.

 

Săgetător, 23 noiembrie - 21 decembrie

 

Element: Foc

Simbol: Arcașul

Săgetători celebri: Tina Turner, Jane Fonda și Taylor Swift

Săgetătorii sunt deschiși la minte și au un mare simț al umorului. Le place să călătorească și sunt entuziasmați să exploreze locuri noi cu oameni noi. Mai mult, sunt oameni de acțiune; când au o idee, se apucă să o realizeze (deși au tendința de a face promisiuni pe care nu le pot ține). Persoanele născute sub acest semn urăsc persoanele lipicioase. Preferă să fie liberi și independenți, decât să fie ținuți în frâu de alții.

 

Capricorn, 22 decembrie - 20 ianuarie

 

Element: Pământ

Simbol: Capra

Capricorni celebri: Kate Middleton, Kate Moss și January Jones

Capricornii sunt responsabili și disciplinați. Ei excelează în rolurile de management datorită capacității lor de a face planuri și de a le duce la îndeplinire. Nu sunt genul de persoane care să zăbovească atunci când decid unde să mănânce. Au o mare stăpânire de sine, ceea ce este bine, dar uneori îi poate face să pară impasibili. Capricornilor le place muzica și își prețuiesc familia mai presus de orice.

 

Vărsător, 20 ianuarie - 18 februarie

 

Element: Aer
Simbol: Purtător de apă
Vărsători celebri: Oprah Winfrey, Jennifer Aniston și Sheryl Crow

Persoanele născute în Vărsător sunt gânditori profunzi și sunt întotdeauna bucuroase să îi ajute pe ceilalți. Se bucură de conversații semnificative, precum și de desfășurarea de activități umanitare. Sunt adesea percepute ca fiind timide, dar sunt sociabile atunci când trebuie să fie. Vărsătorii prosperă în cadrul unei comunități și le pasă profund de oameni, din toate categoriile sociale.

 

Pești, 20 februarie - 20 martie

 

Element: Apă
Simbol: Pești
Pești celebri: Elizabeth Taylor, Rihanna și Albert Einstein

Peștii sunt buni și grijulii. Ei vor face orice pentru a face viața altcuiva mai ușoară, demonstrând compasiune și înțelepciune pe măsură ce fac acest lucru. Le place teatrul și romantismul, deși sunt predispuși să evite realitatea. Deși sunt excesiv de încrezători și se poate profita de ei cu ușurință, Peștii sunt, de asemenea, foarte iertători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel