Tabere ilegale de români sub un pod istoric din Florența: „Trăiesc printre excremente, mizerie și în frig. Cerem evacuarea imediată" / FOTO

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

„Excremente umane peste tot, gunoaie, azbest, mobilier spart, zgomotul constant al mașinilor care trec pe deasupra și barăci făcute din vehicule improvizate. Acestea sunt condițiile în care trăiesc cel puțin 12 persoane, imigranți de naționalitate română“, este descrierea făcută de liderii grupului regional și municipal al Fratelli d'Italia, Francesco Torselli și Alessandro Draghi, după ce au mers să vadă ce se petrece sub aleile Ponte all'Indiano din Florența.

Astfel, într-un comunicat de presă, liderii grupului regional și municipal al Fratelli d“Italia, Francesco Torselli și Alessandro Draghi, cu privire la o inspecție efectuată de cei doi în această dimineață. “Am găsit o situație halucinantă, mai gravă decât ne așteptam. Bărbați și femei, poate chiar minori, care trăiesc printre excremente, mizerie și în frig și care supraviețuiesc din expediții, uneori - acuzația consilierilor - ilegale".

2. -imagine fara descriere- (pod-italiano2.jpeg)

Tabere ilegale de români sub un pod istoric din Florența

 

"Este o coincidență faptul că cetățenii din zonă au semnalat o creștere bruscă a infracționalității mărunte? Este suficient să spunem că până și una dintre mașinile noastre, lăsată parcată pentru câteva zeci de minute, în plină zi și în apropierea uneia dintre mult lăudatele zone rezervate de administrația municipală pentru spații verzi și activități în aer liber, a fost vandalizată, spartă și jefuită de documente și obiecte personale“, continuă Torselli și Draghi. Este vorba de mașina unui membru al personalului Fratelli d“Italia, care a găsit geamul spart și obiecte personale, printre care se pare că și un computer, sustrase.

3. -imagine fara descriere- (pot-italiano.jpeg)

„Acești români trăiesc printre excremente, mizerie și în frig. Cerem evacuarea imediată"

 

Acești oameni ne-au spus că nimeni, nici din partea municipalității, nici din regiune, nu s-a interesat vreodată de situația lor. Acesta este rezultatul politicilor de primire - acuză Draghi și Torselli - atât de dragi stângii care guvernează orașul și regiunea noastră. Oameni care trăiesc în condiții inumane și cetățeni obligați să sufere furturi și pagube. Acest partid de stânga se află mereu în primul rând pe scenele importante pentru a reitera apropierea sa față de imigranți, dar apoi se întoarce în cealaltă parte acolo unde guvernează și sunt evidente daunele politicii sale de binefacere eșuate. Cerem", conchid ei, "evacuarea imediată a taberei ilegale de sub Ponte all“Indiano și restabilirea legalității în întreaga zonă“.

4. -imagine fara descriere- (tabara-romani-florenta.jpeg)

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->

 https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel