Surse. PSD vrea să o scoată pe Carmen Avram de pe listă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Plecarea lui Dragnea la Penitenciarul Rahova vine cu schimbări în interiorul partidului.

Mai mulți lideri PSD ar încearca să o convingă pe Viorica Dăncilă, cea care a preluat conducerea partidului după condamnarea lui Dragnea, să elimine de pe lista PSD candidații la europarlamentare din afara partidului, potrivit surselor Știrilor ProTV.

Cei patru europarlamentari la care PSD ar vrea să renunțe sunt Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru și Maria Grapini.

Sursele citate spun că în afară de Ciuhodaru, ceilalți trei sunt din afara partidului și au ajuns în ultimul moment pe lista PSD. Aceștia spun că cest lucru ar fi provocat supărarea altor membri care doreau o poziție eligibilă pentru a merge în Parlamentul European. Mai mult, Liviu Dragnea personal a giral prezența celor de pe lista PSD, inclusiv celor 4 pe care acum se încearcă depărtarea lor.

Potrivit PROTV, o decizie în acest sens va fi luată cel mai probabil marți când liderii PSD se vor reuni atât în Biroul Permanent Național cât și în Comitetul Executiv, primele ședințe fără participarea lui Dragnea, care este la Rahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel