SURPRIZĂ la CAB. Dragnea CÂȘTIGĂ procesul cu Înalta Curte

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul PSD Liviu Dragnea a câștigat procesul cu Înalta Curte de Casație și Justiție. Tragerea la sorți a completurilor de cinci judecători a fost anulată. 

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri anularea hotărârii Colegiului de conducere al Instanţei supreme din 8 noiembrie, în baza căreia au fost trase la sorţi noile completuri de cinci judecători, fiind suspendată executarea acestei hotărâri. 

CAB a admis o acţiune în instanţă depusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în care acesta a contestat modul de tragere la sorţi a completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

"Admite cererea modificată. Admite cererea de intervenţie accesorie. Anulează Hotărârea nr.137/08.11.2018 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Colegiul de Conducere. În baza art. 15, alin. 1 din Legea nr. 554/2004, modificată şi republicată, suspendă executarea Hotărârii nr.137/08.11.2018, emisă de pârâtă, până la soluţionarea definitivă a cauzei", se arată în decizia CAB.

De asemenea, CAB a admis o cerere depusă de avocaţii lui Dragnea privind sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie privind dispoziţiile art. 32 din Legea 304/2004 privind organizarea judiciară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel