Suedia. Un bărbat şi o femeie, arestaţi, după ce doi copii au căzut dintr-un bloc. Un minor s-a stins la spital

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Suedia. Un bărbat şi o femeie, arestaţi, după ce doi copii au căzut dintr-un bloc
Suedia. Un bărbat şi o femeie, arestaţi, după ce doi copii au căzut dintr-un bloc

Poliţia suedeză a demarat o anchetă după ce doi copii au fost găsiţi cu răni grave duminică seara în faţa unui bloc din suburbia Hasselby, aflată la nord-vest de Stockholm, iar unul dintre ei a murit ulterior la spital.

Poliţia suedeză a demarat o anchetă după ce doi copii au fost găsiţi cu răni grave duminică seara în faţa unui bloc de apartamente din suburbia Hasselby, aflată la nord-vest de Stockholm, iar unul dintre ei a murit ulterior la spital, informează Thelocal.se, potrivit Agerpres.

În acest caz, autoritățile suedeze suspectează că micuţii au căzut de la mare înălţime. Astfel, un bărbat şi o femeie au fost arestaţi şi sunt anchetaţi sub suspiciunea de omor şi tentativă de omor.

Potrivit Thelocal.se, tabloidul Expressen a citat relatări neconfirmate încă care susțin că tatăl şi-ar fi înjunghiat copiii. Ulterior, pentru a scăpa de ei, acesta i-a aruncat pe fereastră, înainte de a se înjunghia. Astfel, bărbatul rănit în vârstă de 40 de ani a fost găsit în apartamentul din suburbia Hasselby, scrie Agerpres.

 

Crimă șocantă: Un tată și-a înjunghiat fiicele în inimă. Una dintre copile a murit

 

O crimă la fel de șocantă a avut loc recent și în România, unde polițiștii au intervenit de urgență într-un apartament din Roman, județul Neamț, acolo unde un bărbat, după o ceartă cu soția, și-a înjunghiat fiicele gemene. Totul după ce s-a înregistrat un prim apel la numărul de telefon 112. Apelul a fost efectuat de un vecin, cu privire la faptul că un bărbat, din municipiul Roman, își agresează soția.

În urma sesizării, un echipaj de poliție a sosit imediat la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința și au găsit cele 2 fiice gemene ale bărbatului. Acestea erau în vârstă de 3 luni, înjunghiate, în zona inimii, respectiv a abdomenului. Ulterior, cele două fetițe ale bărbatului, împreună cu soția acestuia au fost transportate de urgență la spital. Acolo, unul dintre copii a decedat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, procurorul Marius Ianuş, a declarat că bărbatul de 40 de ani, reţinut după ce şi-a înjunghiat gemenele, încă nu a fost audiat deoarece este „în stare de şoc”, conform Libertatea.

În urma verificărilor, s-a stabilit că agresorul nu se afla sub influenţa alcoolului şi nici nu se afla în atenţia Poliţiei. De asemenea, procurorul a menţionat că „persoana cercetată nu avea antecedente de violenţă, nu era o stare tensionată în familie şi nu erau certuri”. Astfel, crima este cu atât mai șocantă, cu cât familia părea una fericită.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel