SUA: Româncă de 11 ani, jafuri în serie. Cum proceda

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Poliție
Poliție

Un român, în vârstă de 18 ani, şi o fetiţă, în vârstă de 11 ani, din România au fost prinşi de poliţie în Texas, fiind suspectaţi că ar face parte dintr-o organizaţie criminală de amploare, relatează chron.com. 

S-a făcut o arestare luni după o oprire în trafic, efectuată de poliţie în baza unei sesizări a unor angajaţi ai unei bănci, potrivit cărora persoanele din maşină au făcut mai multe tranzacţii suspecte la un ATM, a precizat poliţia într-un comunicat. Pasagerul minor a fost condus la o secţie de poliţie, unde a fost chemată mama fetiţei şi s-a făcut o percheziţie.

Ce a găsit poliția

Poliţia a găsit mii de dolari cash şi carduri de credit false ascunse într-o borsetă pe care fetiţa o ţinea sub fusta lungă până la pământ. Toate cardurile de credit aveau programate PIN-uri pe ele. Se crede că cei doi suspecţi făceau parte dintr-o organizaţie mai mare care fura PIN-uri pentru carduri de credit şi de debit, iar apoi clona cardurile şi mergeau de la o bancă la alta pentru a retrage mii de dolari zilnic, a menţionat poliţia.

În iunie 2018, trei bărbaţi din România au fost încarceraţi pentru că clonau carduri şi pentru că instalaseră camere pe ATM-uri pentru a fura bani din conturile bancare ale victimelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel