SUA. Casa vicepreşedintelui Kamala Harris, ameninţată. Bărbat cu puşcă arestat

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliția din Washington a arestat un bărbat din Texas aflat în zona reședinței oficiale a vicepreședintelui Kamala Harris, având o pușcă și muniție în mașină, relatează CNN.

Poliția spune că ofițerii l-au arestat și acuzat pe Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, și că o pușcă și muniție au fost recuperate din vehiculul său.

Un raport al poliției obținut de CNN arată că ofițerii susțin că Murray deține o „pușcă semiautomatică AR-15, 113 gloanțe neînregistrate și cinci încărcătoare pentru 30 de gloanțe”.

Potrivit poliției, el a fost acuzat pentru purtarea unei arme periculoase, purtarea unei puști sau a puștii în afara unei afaceri, deținerea de muniție neînregistrată și deținerea unui dispozitiv de alimentare cu muniție de mare capacitate.

Serviciul secret al SUA a declarat pentru CNN că ofițerii l-au reținut pe bărbat înainte ca poliția metropolitană să ajungă la fața locului. Un oficial al Serviciului Secret spune că niciunul dintre persoanele protejate nu se afla la reședință în momentul incidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel