Studentul suspectat de infecție cu coronavirus, transferat la București

Narcis Popa |
Data publicării:

Studentul din Bacău, care s-a întors din China și are simptome de gripă, din acest motiv existând suspiciune de coronavirus, va fi transferat la Institutul Matei Balș din București, a declarat, luni, directorul Spitalului Județean Bacău, Adrian Popa.

Adrian Popa, director al Spitalului Județean Bacău, a declarat, luni, presei, că tânărul de 24 de ani, s-a întors în 17 ianuarie din China, unde e student, cu simptome de răceală și, deoarece acestea s-au agravat, luni s-a dus la Urgențe.

„La acest moment este că o persoană de 24 de ani de sex masculin s-a prezentat în UPU, inițial cu niște simptome de gripă, însă, din declarații am aflat că este student în China și că pe data de 17 s-a întors de acolo, acuzând simptome de răceală. Înțeleg, din declarațiile lui că a tratat-o la domiciliu, însă după ceva zile a simțit iarăși simptome agravante și s-a prezentat în UPU”, a spus Popa.

Sursa citată a afirmat că pacientul este izolat și va fi transferat la Institutul Matei Balș.

„Deocamdată l-am izolat, am luat legătura cu Institutul Matei Balș, urmând ca el să fie transferat pentru investigații amănunțite acolo", a mai spus Adrian Popa, coform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel