Strategia de vaccinare din Italia, schimbată de Mario Draghi: primii, bătrânii peste 80 de ani, apoi se continuă pe grupe de vârstă

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Strategia de vaccinare în Italia prevede ca primii vaccinați să fie bătrânii cu vârste de peste 80 de ani și alte două categorii, după care se va continua cu următoarea etapă. 

Presa italiană a intrat în posesia draftului privind noua strategie de vaccinare. Miniștrii premierului Mario Draghi vor ca bătrânii de peste 80 de ani, profesorii și polițiștii să fie primii imunizați. 

Acestea sunt prevederile noului plan de vaccinare, informații obținute pe surse de presa italiană de la o persoană care a colaborat la proiectul care se află acum pe biroul lui Mario Draghi.

Strategia menționează că după terminarea vaccinării celor de peste 80 de ani, a profesorilor și a diferitelor categorii de angajați din poliție, vaccinarea va continua cu pacienții extrem de fragili - cărora trebuie să li se administreze vaccinul ARN mesager în interiorul centrelor spitalicești - și va continua descrescător pe categorii de vârstă, de la cei mai bătrâni la cei mai tineri.

Pentru ultima etapă, vaccinarea în masă pentru populația generală, vaccinarea va putea fi realizată și la locul de muncă. Acele companii cu un număr mare de angajați vor putea face o solicitare pentru ca vaccinarea să se desfășoare la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel