Ştirile serii, 21 august. Fii la curent cu cele mai importante evenimente

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Știrile serii, 21 august. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în a doua parte a zilei, pe scurt

-> Cinci copii cu vârste cuprinse între 4 și 17 au fost transportați la spital, vineri, în urma unui accident care a avut loc în comuna Oituz, județul Bacău. Informații AICI.

-> Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgnţă, Raed Arafat, declară că România este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat în unele medii recent. Declarația completă AICI.

-> Poliția română, laudă mare!  Polițiștii din Cluj au avut astăzi o acțiune  cu scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite din domeniu silvic, privind tăierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase. La final au aplicat amenzi usturătoare și au confiscat marfă „periculoasă“: Aproape 600 de kilograme de afine și ciuperci... Detalii AICI.

-> Denise Rifai face o dezvăluire despre frământările din PSD, după episodul de astăzi cu, de acum ex-purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu. Informații AICI.

-> O fetiţă româncă de doar trei ani a ajuns la spital, fiind infectată cu COVID-19. Minora a fost fost internată de urgență. Mai multe detalii AICI.

-> Medicul Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarmă. Mare atenție la leptospiroză! Oricine poate face această boală după consumul de băuturi (bere, suc) din doze depozitate necorespunzător (contaminate de șobolani). Informații AICI.

 

Știrile serii din DIASPORA

 

-> O tabără de romi din România, din zona Frais-Vallon, Marsilia, Franța, a fost mistuită de flăcări în dimineața acestei zile. Sute de persoane care locuiau acolo, în condiții mizere, înconjurați de gunoaie și șobolani, au rămas fără un adăpost. Mulți au spus că se vor întoarce în România pentru că nu o mai pot lua de la capăt în Franța. Detalii AICI.

-> Italia a înregistrat 947 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi nouă decese, în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul italian al Sănătăţii. Cifrele complete AICI.

-> O româncă, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă, ieri, în localitatea Voltabarozzo, Padova, Italia. Mai multe informații AICI.

-> Alarma sună peste tot în Europa, în privinţa noilor cazuri de infectare cu coronavirus. Franţa a adăugat peste 4.770, în 24 de ore. Iar Spania raportează de câteva zile, de la 3.000 în sus. Informații AICI.

-> Alina Erica H., o româncă de 37 de ani a murit, sâmbătă dimineața, după ce a fost înjunghiată mortal de partenerul ei, Dan C, în San Ildefonso, Spania. Reprezentanții guvernului în Palencia au ținut un moment de reculegere pentru românca ucisă sâmbătă, condamnând violența de gen, care a condus la o crimă în acest caz. Povestea AICI.

-> Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldiova a actualizat informaţiile privind accesul pe teritoriul statelor străine. Astfel, multe ţări rămân închise pentru cetățenii R. Moldova. Totuși există și excepții. Detalii AICI.

-> Deznodământ tragic în cazul mamei care a dispărut împreună cu băiețelul ei de patru ani, la începutul lunii august, în Sicilia. După ce trupul femeii a fost descoperit la cinci zile după dispariție, prăbușit  lângă un stâlp de înaltă tensiune, într-o pădure, acum anchetatorii au anunțat că l-au găsit mort pe băiețel. Povestea AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel