Denise Rifai, profeție pentru PSD, după derapajul lui Romașcanu: „Ciolacu va avea probleme și cu EL. Curând îi va dori scaunul“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Denise Rifai face o dezvăluire despre frământările din PSD, după episodul de astăzi cu, de acum ex-purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu.

„Uau! Deci Ciolacu nu va avea probleme doar cu Grindeanu care cu siguranta, cat de curand, ii va dori scaunul, ci si cu bunul sau prieten, dl Romascanu“, crede jurnalista Denise Rifai, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook.

Ea face referire la episodul de astăzi în care senatorul PSD Lucian Romașcanu a înjurat jurnaliştii adunaţi la sediul Partidului Social Democrat pentru o conferinţă de presă, după ce aceştia ar fi vrut să ia o declaraţie chiar de la Marcel Ciolacu.

Citește și: Jurnalişti ÎNJURAŢI de purtătorul de cuvânt al PSD: "O să mai primească o **** în *** toţi" - VIDEO

„Acum, as avea o mentiune referitor la ce “placeri” are dl Romascanu.

In tot cazul, Rolul unui purtator de cuvant este sa astepte bucuros sa termine liderul de partid ce are de spus, pentru ca el, mai departe sa preia presa si sa Isi faca Treaba. Dl Romascanu pare deranjat Grav ca nu e Dl Ciolacu.

Mda. Partidul Social Democrat, cu D de la “dosnic” pentru unii. La nivel declarativ, cu siguranta deja!“, mai scrie jurnalista.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel