Spărgător de locuințe, prins cu 100 000 euro în mașină. A vrut să-i dea 12 000 polițistului ca să nu-i controleze mașina

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

 O persoană cercetată pentru un furt de 100.000 euro dintr-o locuință din orașul Arad a încercat să dea mită 12.000 de euro unui polițist.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Alba Iulia anunță că au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de duminică, a unui inculpat, persoană fizică, bănuit de dare de mită.

Conform procurorilor, inculpatul față de care se desfășurau cercetări într-un dosar penal de furt (privind sustragerea unei sume de 100.000 euro dintr-o locuință din orașul Arad) a fost prins și oprit în trafic duminică, de către un polițist al Biroului Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.

Inculpatul i-ar fi oferit polițistului 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece și pentru a nu face nicio verificare cu privire la depistarea acestuia.

Judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului, formulată de procurorii anticorupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel