Spania. Un român și doi spanioli au fost arestați după bătaie cu scandal. Două persoane au fost grav rănite

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

Un român și doi spanioli au fost arestați în urma unei bătaie cu scandal, dintr-un oraș din Spania, în care două persoane au fost grav rănite. 

Agenții Poliției Naționale au arestat 3 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 28 de ani ca presupuși autori ai unei infracțiuni de bătaie răzvrătită în orașul valencian Gandía, în care două persoane au fost rănite, transmite okdiario.com.

Victimele sunt doi bărbați care au suferit răni grave, fiind nevoiți să fie transferați la spital. Persoanele reținute, doi bărbați de naționalitate spaniolă și un al treilea de origine română, s-au prezentat în fața instanței.

 

Românul și cei doi spanioli au atacat atât poliția, cât și alte două persoane

 

Doi dintre tinerii arestați au antecedente cu poliția și sunt acuzați de o presupusă infracțiune de atac împotriva unui agent al autorității. Unul dintre tineri a lovit de mai multe ori cu piciorul doi agenți de poliție, în timp ce aceștia încercau să despartă grupurile, însă cu mult efort au reușit în cele din urmă să-l stăpânească. De asemenea, acesta i-a amenințat cu moartea pe agenții respectivi, conform relatării Poliției Naționale.

Potrivit acestui raport, evenimentele au avut loc la ieșirea dintr-un local de agrement din orașul Gandía, Spania menționat mai sus, în jurul orei 4 dimineața. Încăierarea a început încă din interiorul localului, însă proprietarul i-a dat afară pe scandalagii.

Se presupune că în restaurant bărbații ar fi aruncat cu sticle și pahare de sticlă în  mai multe persoane. La ieșirea din local, cele 3 persoane arestate de poliție ar fi început să-i bată pe ceilalți doi, care au ajuns cu răni grave la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel