Spania. Un român își amenință iubita, de față cu fiul ei: „Am un pistol și o să te omor dacă mă denunți!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 26 de ani, rezident în Malaga, acuzat că și-a amenințat partenerul cu moartea, dacă a informat autoritățile că a agresat-o

Polițiștii care au intervenit l-au găsit pe român pe stradă, plin de sânge. Alături de el se afla partenera sa, înspăimântată, care a mărturisit că tânărul a amenințat-o cu moartea dacă va spune că a agresat-o. 

Evenimentele s-au produs acum câteva săptămâni în Malaga, în cartierul Vistafranca. În jurul orei 23.15, mai multe persoane au alertat Poliția, după ce au asistat la o ceartă aprinsă între un bărbat și o femeie. Când au sosit, polițiștii l-au găsit pe tânărul român agresiv și nervos și pin de sânge din cauza unei tăieturi adânci într-o sprânceană și o alta în brațul stâng, plăgi aparent produse de un cuțit, potrivit diariosur.es

La câțiva metri de el se afla iubita românului de 26 de ani - o femeie de 37 de ani, însoțită de fiul său dintr-o altă relație în vârstă de 20 de ani.  Femeia a mărturisit agenților ce s-a întâmplat și că s-au certat în noaptea aceea după ce iubitul ei începuse să își producă singuri rănile .

Aparent, din frică, femeia a plecat cu fiul ei din locuință, dar partenerul ei a urmat-o și ar fi lovit-o. În plus, el ar fi amenințat-o și cu moartea dacă ar fi spus ceva poliției în legătură cu ce s-a întâmplat.  „Am un pistol ascuns cu care o să te omor dacă mă denunți", i-ar fi spus românul iubitei sale în timpul unei discuții aprinse, chiar în prezența fiului femeii. 

Chiar și după sosirea polițiștilor, tânărul român a continuat să se rănească și să lovească tot ce âi vena în cale, inclusiv mașina de poliție. El a fost arestat imediat de polițiștii locali, fiind acuzat de amenințări cu infracțiuni, violență bazată pe gen și daune, în timp ce a lovit și vehiculul poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel