Spania. Un român, hoț de lenjerie intimă. Urca noaptea pe balcoane și alegea doar piesele de damă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un român, hoț de lenjerie intimă. Urca noaptea pe balcoane și alegea doar piesele de damă
Spania. Un român, hoț de lenjerie intimă. Urca noaptea pe balcoane și alegea doar piesele de damă

Poliția Națională a arestat un tânăr român, acuzat că a sustrat, din patru locuințe din Logroño, cincisprezece articole de lenjerie intimă agățate pe sârmă. 

Evenimentele au avut loc în perioada 8 iulie - 14 iulie, când au fost comise patru infracțiuni de furt calificat de pe sârmele din patru locuințe. Victimele au mers la sediul Poliției Naționale din La Rioja pentru a raporta furtul de lenjerie intimă. În total au fost sustrase cincisprezece piese. Păgubiții au declarat că nu era prima dată când li se întâmplă acest lucru.

În plângerile lor, victimele au semnalat furtul de "lenjerie intimă de damă", care era agățată, la uscat, pe sârmele de rufe din casele lor. Una dintre victime a instalat o cameră de supraveghere pe balconul său și a putut observa cum, la primele ore ale dimineții, un bărbat a urcat pe balcon, a mers la sfoara de rufe, de pe care a ales mai multe haine de damă, apoi a fugit cu o mașină, relatează elcorreo.com.

După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, agenții din cadrul Unității de Combatere a Criminalității au demarat o anchetă în cadrul căreia au reușit să stabilească identitatea autorului acestor jafuri. Acesta este un tânăr, în vârstă de 22 de ani, de naționalitate română și domiciliat în Logroño, fără antecedente penale. În urma plângerilor depuse, s-a stabilit că presupusul autor comitea jafurile după ce pleca de la serviciul său, din tura de noapte. Bărbatul mergea la diferite locuințe, toate din Logroño, de unde fura hainele cu ajutorul unei scări.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel