Spania. Un român, de 57 de ani, acuzat de viol. O tânără spune că bărbatul a drogat-o și batjocorit-o la o petrecere

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un român, de 57 de ani, acuzat de viol. O tânără spune că bărbatul a drogat-o și batjocorit-o după o petrecere
Spania. Un român, de 57 de ani, acuzat de viol. O tânără spune că bărbatul a drogat-o și batjocorit-o după o petrecere

Poliția spaniolă a arestat, pe data de 12 aprilie, un bărbat de 57 de ani, de naționalitate română, acuzat că ar agresat sexual o tânără de 17 ani, pe care o întâlnise la o petrecere în noaptea de 7 spre la 8 aprilie, în  Espluga  de Francolí (Tarragona).

Potrivit unor informații, pe data 8 aprilie, pe la ora opt și jumătate dimineața, Poliția Națională a primit un telefon de la o tânără, care le-a spus că o prietenă de-a ei este confuză și nu-și amintește prea multe despre ultima noapte. Fata care ieșise la petrecere a întâlnit un bărbat la o petrecere. După ce au consumat droguri, tânăra a mers acasă la bărbat. A doua zi, când a ajuns acasă, i-a povestit prietenei sale ce i s-a întâmplat.  

Prin urmare, prietena sa a sunat la 112 și a cerut ajutor. O patrulă s-a deplasat la Espluga, pentru a vorbi cu tânăra și pentru a-i lua declarații. Ulterior, polițiștii de la Mossos d'Esquadra au demarat o anchetă, în urma căreia bărbatul, cetățean român,  cu care fata petrecuse noaptea a fost localizat. Bărbatul identificat de polițiști era proprietarul casei în care s-a trezit victima. Mai mult, testele medicale la care a fost supusă victima au confirmat agresiunea sexuală consumată, scrie  elcaso.elnacional.cat.

Pe 12 aprilie, polițiștii de la Mossos d'Esquadra l-au reținut pe bărbat pe strada Capuig de la Espluga de Francolín, în centrul orașului. Acesta este acuzat de o infracțiunea de agresiune sexuală asupra unei minore. Agenții Unității de Investigații de la secția de poliție Montblanc continuă să investigheze evenimentele.

Fata le-a spus că nu-și amintește o bună parte din noapte, fapt care îi face pe polițiști să creadă că autorul agresiunii sexuale ar fi drogat-o pe fată cu un anumit tip de substanță pentru a o supune și viola. După ce a fost predat judecătorului, magistratul de serviciu Valls l-a pus pe român sub acuzație.

[citeste si]

    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel