Spania. Un român de 25 de ani și-a omorât cu ferocitate iubitul într-o livadă de măslini. Pedeapsa maximă cerută de familie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 25 de ani riscă să petreacă tot atâția ani după gratii, după ce a ucis un bărbat de 59 de ani în Spania. Autoritățile spun că au dovezi potrivit cărora cei doi bărbați erau iubiți.

Un tânăr român, I.C.M., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul spaniol Herencia, l-a ucis, în urmă cu aporape un an pe proprietarul unui magazin de componente IT din Miguelturra. Trupul lui a fost găsit într-o livadă de măslini. Pentru crima comisă, tatăl și frații bărbatului cer 25 de ani de închisoare, invocând că între cei doi exista chiar o legătură amoroasă, potrivit lanzadigital.com.

Tănărul român neagă însă această acuzație, afirmând în instanță că erau doar prieteni. „El spune că nu, dar realitatea este că I.C.M.a trăit în Miguelturra împreună cu Jesus, familia sa știe că a fost partenerul său", a afirmat avocatul familiei, Gema Cabanes.

Citește și: Spania. Un ROMÂN i-a TĂIAT GÂTUL unui spaniol și l-a ABANDONAT într-o livadă de măslini

Românul se apără și spune că a fost un omor prin imprudență, solicitând pedeapsa minimă. Acesta artă că s-a predat la poliție la câteva ore după comiterea crimei. Deși a recunoscut că l-a omorât, spune că a făcut-o neintenționat: s-au certat într-o mașină în drum spre Quintanar de la Orden, și-a pierdut cumpătul și l-a lovit cu primul lucru pe care l-a găsit, un instrument de lucru.

Lovit cu brutalitate și abandonat în livadă


„Am făcut ceva foarte urât, am ucis un prieten”, a declarat românul, atunci când a sunat la Poliție pentru a se autodenunța, oferind câteva detalii despre zona în care se află cadavrul victimei - o plantație de măslini.

Românul a fost dus la reconstituire la patru zile după crimă. El a spus că era bun amic cu victima și, în dimineața tragediei, cei doi mergeau împreună cu mașina victimei spre orașul Miguelturra, unde victima avea un magazin de feronerie, când s-au luat la ceartă. Cei doi au început să se lovească. Mai întâi, românul a lovit violent cu pumnii, apoi a coborât din mașină, a pus mâna pe o unealtă folosită în agricultură și l-a lovit în gât. El crede că i-a secționat jugulara și a susținut că această crimă a fost pur accidentală, nu premeditată. După ce a văzut ce a făcut, românul s-a urcat la volan și a plecat cu mașina înspre o plantație de măslini, unde a ascuns corpul victimei într-un loc ferit.

Citește și: Spania. ROMÂNUL care i-a TĂIAT gâtul prietenului, dus la RECONSTITUIRE în livada de măslini

Avocatul românului a spus că românul suferă de probleme psihice. Fratele său, cel care a aflat primul de crimă și l-a sfătuit să se predea, a dezvăluit că acesta trecuse recent printr-o depresie, dar a mai dezvăluit că fusese invitat la masa de Crăciun (n.r. Crăciunul din 2018) de familia victimei.

Instanța se va pronunța în luna iunie cu privire la pedeapsa pe care o va primi rmânul penru crima comisă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel