Spania. Un român a răpit o fată de 14 ani. A convins-o că sunt suflete-pereche

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

La 24 iunie, agenții Gărzii Civile a Comandamentului Soria au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, care ar fi convins o minoră de 14 ani să abandoneze locuința familiei.

 

Pe 24 iunie, o patrulă a Gărzii Civile El Burgo de Osma a oprit la  kilometrul 25 al autostrăzii CL-116, pe raza municipiului Fuente-Tovar, un automobil, în care călătorea minora care fusese dată dispărută. În maşină se mai aflau alte șase persoane de naționalitate română.

Deși minora a declarat că călătoreşte împreună cu iubitul ei, agenți au stabilit că dispariția fetei fusese raportată de către tatăl la postul de gardă civilă din Íscar (Valladolid), transmite desdesoria.es.

Presupusul iubit, un român de 20 de ani, a fost arestat fiind acuzat că a corupt o minoră, convingând-o să-şi abandoneze familia. Ulteror,  românul a fost eliberat, fiind pus la dispoziția Tribunalului de Primă Instanță și Investigații din Almazán.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel