Spania. Un donator misterios a împărțit plicuri cu BANI într-un sat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Circa 15 locuitori ai unui sat din nord-vestul Spaniei au avut plăcuta surpriză de a descoperi în cutiile poştale plicuri cu bani, informează AFP.

Timp de o săptămână, un misterios donator care a lăsat în cutiile poştale plicuri cu 50, 70 şi chiar 100 de euro a însufleţit conversaţiile din Villarramiel, un mic sat de doar 800 de locuitori, a povestit miercuri primarul localităţii, Nuria Simon, pentru AFP. "Suntem cu toţii perplecşi şi în expectativă, pentru că nu ştim nici de unde provin aceşti bani, nici cine este donatorul", a explicat ea.

În timp ce unii locuitori au primit banii într-un simplu plic maro, alţii au avut parte de un tratament mai special, primind plicuri pe care le era scris numele, adresa sau chiar expresii precum "prinţesa căminului", alături de o inimioară.

Fericiţii "câştigători" par să aibă în comun doar faptul că trăiesc în respectivul sat, printre ei numărându-se o văduvă care trăieşte împreună cu fiul său celibatar, familii cu copii mici, sau cupluri de bătrâni, a povestit Nuria Simon.

Unii, mai suspicioşi, s-au dus la bancă sau la secţia de poliţie pentru a verifica dacă bancnotele nu erau false, însă au aflat că nu au fost înşelaţi.

Garda Civilă nu a deschis o anchetă pentru a elucida misterul ... din moment ce nu a fost săvârşită nici o infracţiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel