Spania. Un donator misterios a împărțit plicuri cu BANI într-un sat

Liviu Ludovic / 13 mar 2019, 20:02 Salveaza PDF Comentarii

Circa 15 locuitori ai unui sat din nord-vestul Spaniei au avut plăcuta surpriză de a descoperi în cutiile poştale plicuri cu bani, informează AFP.

Timp de o săptămână, un misterios donator care a lăsat în cutiile poştale plicuri cu 50, 70 şi chiar 100 de euro a însufleţit conversaţiile din Villarramiel, un mic sat de doar 800 de locuitori, a povestit miercuri primarul localităţii, Nuria Simon, pentru AFP. "Suntem cu toţii perplecşi şi în expectativă, pentru că nu ştim nici de unde provin aceşti bani, nici cine este donatorul", a explicat ea.

În timp ce unii locuitori au primit banii într-un simplu plic maro, alţii au avut parte de un tratament mai special, primind plicuri pe care le era scris numele, adresa sau chiar expresii precum "prinţesa căminului", alături de o inimioară.

Fericiţii "câştigători" par să aibă în comun doar faptul că trăiesc în respectivul sat, printre ei numărându-se o văduvă care trăieşte împreună cu fiul său celibatar, familii cu copii mici, sau cupluri de bătrâni, a povestit Nuria Simon.

Unii, mai suspicioşi, s-au dus la bancă sau la secţia de poliţie pentru a verifica dacă bancnotele nu erau false, însă au aflat că nu au fost înşelaţi.

Garda Civilă nu a deschis o anchetă pentru a elucida misterul ... din moment ce nu a fost săvârşită nici o infracţiune.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22