Spania. Tataee, de la B.U.G. Mafia, RUPE TĂCEREA despre viața schimbată radical din Barcelona

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Vlad Irimia (Tataee) trăiește de un an și nouă luni în Barcelona împreună cu soția lui și cei trei copii ai lor. 

Tataee a dezvăluit, într-un interviu pentru ProTV, motivele pentru care a plecat, schimbările făcute, dar și ce proiecte are, departe de țară.

Vine des în România, fiindcă fenomenul B.U.G. merge mai departe, alături de tovarășii de-o viață, Uzzi și Caddy.

Care au fost rațiunile pentru care ai decis să pleci din România?

„Au fost foarte multe. Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia... Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam."

Ați plănuit plecarea sau a fost o decizie de moment?

„Voiam de mult să ne mutăm. Eu și soția am fost într-o vacanță, în 2009, în Spania și ne-a plăcut foarte mult. Dar au venit copiii, oarecum în cascadă, și în 2017, când fiica noastră cea mare începea școala am decis că era momentul, ca să înceapă școala din clasa I acolo. Și, din păcate, trebuie să spun, este foarte bine. Din păcate pentru mine patriotul român, pentru că niciodată nu o să pot să mă disociez de faptul că sunt român și îmi iubesc țara, dar îmi iubesc copiii un pic mai mult. Și atunci a fost o decizie relativ ușoară", a declarat Tataee pentru PROTV.RO.

Cartierul bucureștean și realitățile lui au fost sursă de inspirație pentru tine și B.U.G. Mafia. În Barcelona ce te inspiră? Sunt și acolo blocuri gri?

„Eu mă consider un muzician, un compozitor și textier, iar dacă n-aș avea de unde să-mi iau inspirația ar trebui să mă duc pe câmp. În continuare îmi iau inspirația de aici, din România, dar și de acolo. Mă inspiră ce m-a inspirat și până acum, nu s-a schimbat mare lucru. Cartierul meu arată altfel acum, noi stăm într-o casă în vârf de munte. Dar nu asta ne-a inspirat cel mai mult, cartierul, ci oamenii din locurile în care am stat."

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel