Spania. Tânăr român, ucis după ce i-a dat criminalului toți banii pe care-i avea

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român care era stabilit în Toledo, Spania, a fost ucis cu sânge rece într-un parc din oraș, iar criminalul e de negăsit, scrie cotidianul local La Tribuna de Toledo.

Crima în care tânărul român, în vârstă de 21 de ani, și-a pierdut viața a avut loc în Parque Lineal del Poligono, iar cazul se dovedește „foarte complicat”, după cum au declarat sursele judiciare. În anchetă, polițiștii au doar mărturia singurului martor al crimei, prietenul băiatului, titrează Libertatea.

Până în prezent, potrivit mărturiei singurului martor prezent, o persoană deghizată, cu mască de craniu asemănătoare cu cea din filmul Scream, i-a agresat cu intenția de a-i jefui. Totodată, se pare că tânărul i-a dat acestuia toți banii pe care-i avea la el în acel moment. Cu toate acestea, atacatorul i-a tăiat gâtul cu maceta. Ulterior, el l-a rănit pe prietenul victimei, singurul martor la crimă. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru tânărul român, care a murit după câteva zeci de minute, conform Libertatea.

 

Criminalul a purtat o mască pe față

 

Criminalul a purtat o mască pe față, fiind greu ca identitatea acestuia să fie stabilită. De asemenea, era seară, iar în parc era întuneric. În aceste condiții, cercetările în acest caz sunt mult mai dificile, însă moartea violentă a tânărului a șocat întregul oraș din Spania.  Momentan, nici arma cu care a fost comis omorul, o macetă, nu a fost găsită, iar ipoteza anchetatorilor este că a fost vorba despre un furt cu violență, scrie Libertatea, citând cotidianul local La Tribuna de Toledo.

„L-au ucis pentru 10 euro”, spun membri familiei tânărului, al cărui trup a fost îngropat în cimitirul municipal din Toledo.

Din primele cercetări, se crede că criminalul a petrecut cu câteva ore înainte într-un bar din zonă, iar polițiștii caută indicii care ar putea conduce la identificarea sa.

Întregul oraș din Spania a fost șocat de această crimă, iar în locul în care românul și-a pierdut viața, prietenii și familia au aprins lumânări și au adus flori pe un altar improvizat în memoria acestuia. Românul în vârstă de 21 de ani, a fost înmormântat, iar la ceremonie au luat parte peste 100 de oameni, familia fiind distrusă de durere și neîmpăcată cu gândul că tânărul român a murit nevinovat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel