Spania. Sute de răniți, după prăbușirea unei platforme. Dezastru

Bogdan Cotiga |
Data actualizării: | Data publicării:
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Peste 250 de persoane au fost rănite, cinci dintre acestea grav, după prăbuşirea, în noaptea de duminică spre luni, a unei platforme în timpul unui festival de muzică desfăşurat la Vigo (nord-vestul Spaniei), au informat autorităţile locale. 

''În acest moment, 266 de pacienţi primesc îngrijiri medicale. Cea mai mare parte au suferit răni uşoare, contuzii'', dar ''avem cinci spitalizări cu fracturi sau traumatisme craniene'', a declarat la un post de radio local Jesus Vazquez Almuina, responsabil în domeniul sănătăţii din regiunea Galicia, unde este situat oraşul Vigo.

Concert de rap trnasformat într-un fiasco

Platforma din lemn cu o lungime de 30 de metri şi o lăţime de 10 metri, situată pe marginea apei, pe care se aflau spectatorii unui concert rap desfăşurat în cadrul festivalului O Marisquino, s-a prăbuşit cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a precizat pentru presă primarul din Vigo, Abel Caballero. ''Cauzele urmează să fie stabilite. După toate indiciile, nu au fost persoane prinse dedesubt'', a adăugat acesta. Martorii au povestit presei spaniole că au reuşit cu dificultate să se elibereze dintre resturile platformei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel