Spania: Românul care și-a DECAPITAT partenerul și i-a ascuns cadavrul într-o livadă, la un pas să-și afle pedeapsa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 25 de ani riscă să petreacă tot atâția ani după gratii, după ce a ucis un bărbat de 59 de ani în Spania. Autoritățile spun că au dovezi potrivit cărora cei doi bărbați erau iubiți.

Un tânăr român, I.C.M., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul spaniol Herencia, l-a ucis, în urmă cu un an ș jumătate pe proprietarul unui magazin de componente IT din Miguelturra. Trupul lui a fost găsit într-o livadă de măslini. Pentru crima comisă, tatăl și frații bărbatului cer 25 de ani de închisoare, invocând că între cei doi exista chiar o legătură amoroasă, potrivit presei iberice.

După blocajul din timpul măsurilor de izolare provocate de pandemie, la sfârșitul lunii septembrie este programat procesul privind asasinarea lui Jesús Mora. Audierea orală a românului suspect este stabilită pentru 21-25 septembrie. Un juriu popular îl va judeca pe omul care i-a tăiat gâtul lui Jesús Mora, al cărui trup l-a târât într-o livadă măslini din zona cunoscută sub numele de „Cañada del Pito”, din municipalitatea Herencia, potrivit la Tribuna de Ciudad Real.

„Am făcut ceva foarte urât, am ucis un prieten”

 

Familia defunctului IT-ist solicită pedeapsa maximă pentru asasinul lui Jesús Mora: 25 de ani de închisoare. Presupusul criminal, tânărul român de 25 de ani, care răspunde inițialelor C.I.M, este în arest la Ciudad Real și s-a declarat autorul morții violente a prietenului său, Jesús Mora. 

Românul se apără și spune că a fost un omor prin imprudență, solicitând pedeapsa minimă. Acesta artă că s-a predat la poliție la câteva ore după comiterea crimei. Deși a recunoscut că l-a omorât, spune că a făcut-o neintenționat: s-au certat într-o mașină în drum spre Quintanar de la Orden, și-a pierdut cumpătul și l-a lovit cu primul lucru pe care l-a găsit, un instrument de lucru.

„Am făcut ceva foarte urât, am ucis un prieten”, a declarat românul, atunci când a sunat la Poliție pentru a se autodenunța, oferind câteva detalii despre zona în care se află cadavrul victimei - o plantație de măslini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel