Spania. Românul care a înjunghiat un conațional, în clădirea unui supermarket, acuzat de tentativă de omor

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Românul care a înjunghiat un conațional în clădirea unui supermarket, acuzat de tentativă de omor
Spania. Românul care a înjunghiat un conațional în clădirea unui supermarket, acuzat de tentativă de omor

Șeful Judecătoriei din Lalín a decretat, ieri, intrarea în închisoare provizorie, fără cauțiune, a unui român din Silleda, car este cercetat pentru o presupusă tentativă de omor. Bărbatul este acuzat că a înjunghiat un conațional, duminică dimineața.

Victima a fost dusă, mai întâi, la centrul de sănătate Lalín, iar ulterior la Spitalul Clinic din Santiago. Românul rănit a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen cu un cuțit. Din fericire, nu a fost atins niciun niciun organ vital, transmite Garda de Coastă. Românul rănit a fost internat, ieri, la spitalul Compostela și este în afara pericolului.

Evenimentele s-au produs pe strada Avenida do Parque de Silleda, la primele ore ale dimineții dimineața. Mai exact, scena violentă s-a petrecut  în clădirea care găzduiește supermarketul Eroski. Garda Civilă a primit un apel telefonic prin care un martor anunța cele întâmplate, iar la fața locului au ajuns agenții de poliție și o ambulanță. Potrivit agenților de la Garda Civilă, un bărbat, de origine română, presupusul autor al agresiunii, a fost arestat, relatează lavozdegalicia.es

Reglare de conturi românească în Spania. Român, înjunghiat în clădirea unui supermarket, de un conațional:"Nu-l mai suportam"

Deținutul a fost dus la sediul Gărzii Civile unde a rămas până, luni dimineață, când a fost prezentat la Tribunalul Lalín. De la instanță, românul agresor a fost dus la închisoare, escortat de doi agenți. În instanță a fost asistat de un avocat de serviciu. După ce a părăsit tribunalul, românul a fost dus la închisoarea A Lama.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel