Spania. Românul acuzat a furat un camion de usturoi susține că e nevinovat: "M-au păcălit și pe mine"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român acuzat că a înșelat o firmă spaniolă și a furat usturoi în valoare de 55.000 de euro susține că este nevinovat și că a fost la rândul său înșelat de o firmă din România. 

Un bărbat acuzat că înșelat o firmă și a plecat cu usturoi de 55.000 de euro a declarat că este nevinovat. Procesul s-a desfășurat ieri, la Curtea Penală 2 din Madrid, iar românul riscă trei ani de închisoare.

Inculpatul, cu inițialele MMM, originar din România, a declarat în instanță că, în schimbul a 200 de euro, o companie din România i-a cerut să verifice starea mărfii, așa că s-a dus la firma din Albacete și a verificat calitatea produsului.

El a negat, de asemenea, că a avut de-a face cu presupusul transfer bancar pe care compania din România l-a făcut și care a fost prezentat ca dovadă firmei din Albacete pentru a da drumul camionului să plece.

"Nu am nimic de-a face cu transferul, nu am semnat niciun document și nici nu am negociat prețul. Am fost intermediar între cele două companii. Nu am avut nicio vină în asta. M-au păcălit și ei, mi-au spus că îmi vor plăti 200 de euro și nu mi-au dat nimic”, a spus românul potrivit La Tribuna de Albacete

La finalul procesului el a afirmat că nu a livrat nicio documentație companiei. "Nu știu de ce sunt eu chemat în instanță și nu compania românească."

Actualul manager al companiei a declarat atunci, explicând că la momentul producerii evenimentelor, la 10 septembrie 2010, managerul era un frate al său, care a fost cel care a negociat cu acuzatul prețul usturoiului și  a explicat că erau grăbiți pentru că camionul trebuia să fie în România într-o anumită zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel