Spania. Româncă, obligată de socrii și de soț să se prostitueze. O băteau și o amenințau că îi iau copilul

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cuplu de români a fost arestat în Spania, după ce polițiștii au făcut o descoperire șocantă: cei doi și-au obligat nora să se prostitueze. 

Doi români, soț și soție, cu vârste de 45 și 47 de ani, au fost arestați la Torrente (Valencia), după ce și-au obligat nora să-și vândă trupul pentru bani. Anchetatorii au stabilit că și soțul fetei a fost complice la oribila faptă, relatează publicația Abc.es, care citează un comunicat al poliției.

Ancheta a început atunci când polițiștii au aflat că o tânără a fost forțată să se prostitueze atât în ​​Spania, cât și în Germania, de soțul ei și de părinții săi. În timpul investigațiilor, agenții au aflat că tânăra trebuie să-i dea soțului ei toți banii câștigați din serviciile sexuale prestate, iar dacă acesta nu era în zonă, mama băiatului colecta veniturile.

Polițiștii au stabilit că tânăra era abuzată fizic și verbal, atât de soțul său cât și de părinți acestuia.

Românca era dusă cu mașina de soțul de socrul său în locul unde trebuia să practice prostituția, fie că era vorba despre o casă privată sau pe stradă. Femeia trebuia să le dea suma de 300 de euro zilnic și era obligată să muncească de luni până vineri. Dacă nu obținea banii menționați mai sus, trebuia să muncească și în weekend.

Amenințată că rămâne fără copil

Continuând cercetările, agenții au aflat că victima a fost forțată să se prostitueze, sub amenințarea că își va pierde copilul.

În urma investigațiilor, poliția a aflat identitatea suspecților, precum și faptul că soțul victimei nu se afla în Spania, motiv pentru care cuplul a fost arestat până în prezent ca presupus autor al unei infracțiuni legate de prostituție.

spania romanca obligata sa se prostitueze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel