Spania. Român înjunghiat de propriul frate cu 12 lovituri de cuțit: Bărbatul este căutat de poliție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Doi tineri români, eroi în Spania: „Am făcut ce trebuia să facem pentru a ajuta o persoană grav rănită care striga după ajutor”
Doi tineri români, eroi în Spania: „Am făcut ce trebuia să facem pentru a ajuta o persoană grav rănită care striga după ajutor”

Un român în vârstă de 50 de ani este în stare gravă după ce a primit numeroase lovituri de cuțit în timpul unei dispute în familie care s-a petrecut marți într-un imobil situat pe bulevardul Concha Espina în capitala Spaniei.

Victima, un român în vârstă de 50 de ani, se află în stare gravă, iar poliția îl caută pe autorul atacului, care locuia în același apartament. Este vorba de un bloc cu mai multe locuințe ocupate abuziv, în apropiere de Bernabéu.

Poliția îl caută pe autorul unui atac teribil comis marțea trecută, în noaptea de marți spre miercuri, pe Avenida de Concha Espina, 24, în inima cartierului Chamartín. Potrivit acestui ziar, ucigașul este fratele persoanei care a fost înjunghiată.

Clădirea este ocupată ilegal, cel puțin parțial, potrivit unor surse din acest caz. Victima este un bărbat de naționalitate română și are 50 de ani. El a primit o duzină de lovituri de cuțit în mijlocul corpului: piept, abdomen, gât, brațe...

Spania. Român înjunghiat de propriul frate cu 12 lovituri de cuțit

 

Totul a pornit de la o încăierare între cele două rude, în casă, din motive care sunt în curs de investigare. Fratele l-a înjunghiat pe bărbatul rănit, iar acesta a ieșit în stradă, cerând ajutor. A fost asistat de trecători, care au alertat serviciile de urgență. Poliția Samur, națională și municipală au ajuns rapid la fața locului. Bărbatul sângera abundent, zăcând pe jos. Era în jurul orei 20.30.

Medicii l-au transferat, după ce a fost stabilizat, la spitalul La Paz, unde a fost internat în stare gravă, relatează Emergencias Madrid.

Surse din acest caz au declarat pentru ABC că agresorul a fugit. Arma crimei nu a fost găsită. La fel ca fratele său, locuia ilegal într-unul dintre apartamentele ocupate ilegal, care, datorită zonei și dimensiunilor lor (în acest bloc există apartamente de până la 300 de metri pătrați), pot fi considerate de lux.

Ancheta este efectuată de secția de poliție din districtul Chamartín.

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel