Spania. Român în stare critică: A fost aruncat de pe bancheta din spate direct pe asfalt, în urma unui accident

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Patru persoane au fost rănite, dintre care un român este în stare foarte grav, în urma unui accident de circulație care a avut loc în jurul orei 9.30 pe autostrada A8, la înălțimea sensului Liendo și Santander, zona Cantabria, Spania.

Un român a fost grav rănit în această dimineață într-un accident înregistrat pe A-8, aproape de ieșirea de pe autostradă spre Liendo, când vehiculul în care se deplasa cu alte trei persoane, care au suferit răni ușoare, a părăsit drumul lovind bionda și apoi încă o mașină cu doi ocupanți, care nu au avut nevoie de transfer la spital.

Mașina în care se aflau românul și alți trei bărbați, care se îndreptau spre un seminar de lucru, a ieșit de pe șosea. Dintre cei patru, toți adulți și din același vehicul, trei au fost transportați la spitalul din Laredo, iar cel de-al patrulea, cel mai grav rănit, de naționalitate română, a fost dus la spitalul din Cruces.

Spania. Român în stare critică în urma unui accident

 

Românu, cel mai afectat dintre ei, după cum au precizat surse din cadrul DJA, se pare că se afla pe bancheta din spate fără centură de siguranță și a fost aruncat din vehicul câțiva metri și a rămas întins pe carosabil. În plus, cel puțin unul dintre răniți era un locuitor al orașului Baracaldo din Biscaya.

Potrivit 112, bucăți din piesele mașinii rezultate în urma accidentului, care au sărit pe sensul opus al autostrăzii (spre Vizcaya), au provocat un al doilea accident cu mai multe vehicule implicate, care s-a încheiat fără răniți.

Echipele sanitare au intervenit la fața locului la cei afectați, în special la cel care a fost mai grav care, odată stabilizat, a fost evacuat la Cruces cu 061.  „Nu cunoaștem motivele accidentului. Garda Civilă va investiga ce s-a întâmplat", au indicat surse DYA, citate de eldiariomontanes.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel