Spania. Român grav rănit după ce a căzut de pe acoperișul unui depozit industrial

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
ambulanta_spania
ambulanta_spania

Un român în vârstă de 36 de ani este internat la Spitalul Cabueñes din Gijón, cu leziuni cervicale și o rană mare la nivelul feței pe care și le-a provocat când a căzut de la o înălțime de opt metri după ce acoperișul unei clădiri industriale din Tremañes, unde încercase să intre prin efracție, a cedat.

Bărbatul însuși a fost cel care a sunat de pe telefonul său la serviciile de urgență pentru a anunța situația în care se afla și pentru a cere ajutor, deoarece nu se putea mișca și sângera, au declarat pentru EFE surse din cadrul poliției.

Se pare că bărbatul s-a urcat sâmbătă, în jurul orei 20:00, pe acoperișul care a cedat sub greutatea sa și l-a făcut să cadă în depozit, unde a rămas inconștient timp de șase ore.

Când s-a trezit, a sunat la 112 Asturias care, la rândul său, a alertat pompierii pentru ca aceștia să poată deschide ușa și să intre în depozit, în timp ce din exterior se auzeau gemetele bărbatului rănit, care a fost găsit întins pe cutii și paleți, cu o rană sângerândă pe față și abia mobil.

Român grav rănit după ce a căzut de pe acoperiș

 

Bărbatul nu a putut să explice ce căuta pe acoperiș, iar proprietarii depozitului au negat că îl cunosc sau că ar fi lucrat pentru ei, astfel că principala ipoteză pe care o manevrează poliția este că ar fi încercat să intre cu intenția de a fura.

Având în vedere că în apropierea depozitului nu a fost găsit niciun vehicul, poliția investighează dacă acesta s-a deplasat acolo împreună cu alte persoane care au fugit și l-au lăsat abandonat după cădere.

Bărbatul, rezident în Bilbao și de naționalitate română, a fost transportat cu o autospecială de terapie intensivă mobilă la Spitalul de Cabueñes, unde se află în continuare în arest, potrivit aceleiași surse.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel