Spania. Român, arestat de două ori în zece zile. Bărbatul și-a agresat, fără milă, partenera

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
garda_civila_spania
garda_civila_spania

Un român, care locuiește în Albacete a fost arestat de două ori în ultimele două săptămâni, fiind acuzat de violență domestică. Surse oficiale ale Poliției Naționale au confirmat că bărbatul va ajunge acum în instanță, după ce a fost reținut pentru aceeași  infracțiune în mod repetat.

Pe14 februarie, Poliția Locală din Albacete a reținut un bărbat de 54 de ani de naționalitate română, ca presupus autor al infracțiunii de violență domestică. de gen și încălcarea unui ordin de restricție. Incidentul a avut loc în capitala Albacete, mai exact la confluența străzilor Pedro Coca și Lepanto.

Ulterior, pe  23 februarie, Poliția Locală l-a arestat din nou pe bărbatul de 54 de ani, pe strada Mexic. Motivele reținerii au fost aceleași că la incidentul din 14 februarie: violență domestică și încălcarea unui ordin de restricție, transmite El Digital de Albacete. 

Surse oficiale ale Poliției Naționale au confirmat că bărbatul va ajunge acum în instanță, după ce a fost reținut pentru aceeași  infracțiune în mod repetat. După incidentul din 14 februarie, a avut loc un proces rapid împotriva românului. Judecătorul a impus românului a serie de măsuri preventive și un nou ordin de restricție, pe care nu l-a respectat în cadrul celui de-al doilea presupus atac. Acum, românul de 54 de ani va fi judecat din nou. Surse din Poliția Națională au mai precizat că, după arestarea bărbatului, este programat un nou proces rapid. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel