Spania. Reacție uluitoare a unei femei, după ce a pus capăt vieții soțului ei: „Nu vreau să-l las singur..."

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. O femeie bolnavă psihic și-a ucis soțul cu o doză masivă de medicamente, apoi și-a luat viața / Foto: Unsplash
Spania. O femeie bolnavă psihic și-a ucis soțul cu o doză masivă de medicamente, apoi și-a luat viața / Foto: Unsplash

Prima omucidere din 2023 în regiunea Fuenlabrada, Spania. O femeie i-ar fi pus capăt vieții soțului ei după ce i-ar fi administrat o cantitate masivă de medicamente. Femeia ar fi fost cunoscută ca având probleme psihice.

Rosa L., o femeie de 54 de ani din Spania și-ar fi ucis soțul la începutul lunii ianuarie în Fuenlabrada, Spania. Aceasta ar fi folosit "o doză masivă" de medicamente pentru a-l ucide. După ce a realizat ce a făcut, Rosa s-a spânzurat și a lăsat un bilet de adio, după cum a relatat ABC.

Aceasta a fost prima omucidere din 2023 în regiune. În plus, în noaptea de 10 ianuarie, un român a fost ucis cu pumnii de către tovarășul său de apartament ilegal într-o casă abandonată din Aranjuez.

 

Bărbat ucis de propria nevastă din cauza problemelor mintale

 

La început s-a crezut că femeia, care avea probleme psihice și se afla sub supraveghere clinică, l-a otrăvit pe Clemente G., în vârstă de 64 de ani, cu înălbitor și amoniac. Acest lucru se datorează faptului că mai multe borcane cu aceste substanțe chimice au fost găsite în imediata apropiere a cadavrelor. Cu toate acestea, în ziua următoare, autopsia a arătat că nu a fost cazul, deoarece nu existau abraziuni sau urme de acest tip în căile respiratorii sau în stomacul decedatului.

De asemenea, Grupul V de omucideri a găsit o cantitate foarte mare de medicamente pe care Rosa le lua pentru tulburarea sa mintală de la un spital din sudul Madridului.

Prin urmare, ipoteza poliției, în așteptarea raportului final de toxicologie, indică acest amestec de pastile ca fiind cauza crimei. Clemente era un om sănătos, nu dependent, care suferea de diabet controlat și urma să se pensioneze de la locul de muncă la o companie privată de securitate.

 

Femeia s-a sinucis și a lăsat o scrisoarea de adio

 

În ceea ce o privește pe Rosa, care avusese cel puțin un episod anterior de tentativă suicidară, ea a lăsat apartamentul foarte curat și ordonat în acea dimineață. Prin urmare, anchetatorii cred că în apartament se afla un stoc atât de mare de produse de curățare. De asemenea, au fost luate mai multe sticle din bucătărie pentru analiză.

Motivele morții lui Clemente și ale sinuciderii Rosei, care s-a spânzurat cu cureaua de la halatul de baie pe un pat din apartamentul din Calle de Islandia nr. 8, se reflectă în scrisoarea pe care a lăsat-o în sufragerie:

"Vreau să termin cu totul și nu vreau să-l las singur pe tatăl vostru", le-a scris celor doi copii ai săi. Boala ei ar fi putut provoca un episod de nebunie care a determinat-o să-și ucidă soțul, cu care trăia în mod normal, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel