Spania. Patru români au atacat cu o rangă și un cuțit un patron din Palma

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Patru bărbați, cetățeni români cu vârste cuprinse între 25 și 41 de ani, au fost arestați de poliția națională după ce l-ar fi bătut pe proprietarul unui magazin din Playa de Palma, care le atrăsese anterior atenția. În timpul încăierării, aceștia au folosit o bară metalică și chiar un cuțit. Evenimentele și arestările ulterioare au avut loc la primele ore ale dimineții de joi.

Anterior, victima, patronul unui local din Playa de Palma, atrăsese atenția în mai multe rânduri asupra unui grup de persoane care obișnuiesc să provoace scandaluri în zonă.

Când și-a terminat ziua de lucru, victima a fost abordată, prin surprindere, de un grup de opt persoane, printre care se aflau și unele dintre persoanele cărora le atrăsese atenția.

Acest grup de oameni s-a năpustit asupra lui și a început să-l lovească. Unul dintre ei l-a atacat chiar cu un cuțit, dar victima a reușit să oprească atacul, deși a suferit câteva răni la mâini.

Spania. Patru români au atacat cu o rangă și un cuțit un patron din Palma

 

La un moment dat, agresorii au reușit să arunce victima la pământ, unde au continuat să o lovească cu tot felul de lovituri. De asemenea, l-au agresat cu o bară metalică. Ulterior, presupușii făptași au fugit cu două vehicule.

La sosire, ofițerii au observat victima la pământ, în mijlocul străzii, cu capul însângerat și răni la mână și la picior, iar chiar lângă ea o bară metalică.

Mai multe patrule s-au deplasat în zonă pentru a-i găsi pe presupușii făptași. Într-un vehicul care a fost oprit, ofițerii i-au găsit pe cei patru bărbați care au fost arestați acum.

În plus, în interiorul mașinii au fost găsite haine pătate de sânge și o bară metalică.

Ofițerii i-au arestat pe cei patru bărbați sub suspiciunea de agresiune și lovire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel