Spania, măsură radicală: zboruri interzise până pe 16 martie din mai multe țări si carantină obligatorie de la șsapte până la zece zile

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Spania a luat decizia de a prelungi interdicția zborurile dinspre/spre Marea Britanie, Brazilia și Africa de Sud. 

Guvernul spaniol a anunțat că restricțiile care vizează zborurile din Marea Britanie, Brazilia și Africa de Sud au fost prelungite până pe 16 martie, din cauza temerilor legate de noile tulpini ale coronavirusului.

La fel ca alte țări, Spania a suspendat sosirile de pasageri din Marea Britanie la sfârșitul lunii decembrie, cu excepția rezidenților spanioli și străini, din cauza răspândirii periculoasei variante britanice.

La începutul lunii februarie, guvernul a anunțat o altă limitare a sosirilor, de această dată din Brazilia și Africa de Sud, cu excepția rezidenților și pasagerilor în tranzit care însă nu au voie să părăsească aeroportul și nu pot rămâne mai mult de 24 de ore chiar și în aeroport. 

Spania, una dintre țările europene cele mai afectate de pandemie a înregistrat aproape 68.000 de decese și peste trei milioane de infecții a impus, de asemenea, carantină obligatorie de șapte până la zece zile tuturor persoanelor care sosesc. Măsurile restrictive sunt diferite, ele fiind luate de fiecare regiune în parte, în funcție de risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel