Spania. O româncă l-a convins pe un bărbat de 93 de ani să-și schimbe testamentul și să-i lase toată averea

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
batran_in_parc_spania.
batran_in_parc_spania.

Instanța spaniolă anchetează o femeie de origine română care ar fi înșelat un bărbat în vârstă de 93 de ani, pe care l-a convins să-și schimbe testamentul în favoare ei. În plus, l-a convins să-i dea și  suma de 200.000 de euro pe care spaniolul de 93 de ani o avea în cont.

 

Femeia anchetată l-a întâlnit pe bărbatul de 93 de ani într-un parc din Gijón. Încetul cu încetul i-a câștigat încrederea, până când a început să-l viziteze acasă. A fost arestată de agenții Poliției Naționale când era pe punctul de a extrage o sumă mare de bani din contul bărbatului.

După cum se menționează în plângerea depusă la instanță, românca l-a înșelat, spunându-i că a lăsat-o însărcinată. În așa fel,spun acuzatorii l-a determinat pe bărbatul de 93 de ani să treacă în testament numele ei, lăsându-i casa în care locuiește pe strada Lanuza. Acțiunile legale împotriva cetățeanului român au fost inițiate de nepoata bărbatului, când a aflat că din contul bancar a dispărut o sumă semnificativă și că testamentul a fost modificat, în favoarea româncei, relatează elcomercio.es.

În plus față de ancheta demarată de instanță, a mai fost deschis un dosar penal pentru un presupus furt de bijuterii și bani în numerar din casa bărbatului în vârstă de 93 de ani Nu este prima dată când românca este implicată în acest tip de infracțiuni, spun acuzatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel