Spania. O româncă a vrut să păcălească polițiștii care au legitimat-o: Nu i-a ieșit și a trecut la injurii și amenințări

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție

O româncă de 23 de ani, aflată în compania altor persoane cu copii mici, a fost arestată în Spania, după ce a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor din Granada.

După un apel primit de la localnicii deranjați de larma produsă de un grup de oameni care nu respectă măsurile de distanțare socială, polițiștii sosiți la fața locului au avut de confruntat și alte situații.

Două femei și mai mulți copii minori se adunaseră în zona de nord a orașului Granada. Când li s-a cerut identificarea, una dintre femei a prezentat actul de identitate, iar polițiștii au amendat-o pentru nerespectarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, relatează publicația Ideal.

Când au încercat  să o identifice și pe a doua femeie, o tânăra româncă de 23 de ani, femeia a refuzat să se legitimeze și a încercat să vină cu scuze jalnice.  Inițial le-a spus că locuiește în apropiere și că soțul ei aduce actul de identitate. Polițiștii s-au oferit să o conducă pe româncă până acasă, pentru ca aceasta să le poată arăta un act de identitate.

Numai că femeia a refuzat, astfel că polițiștii au chemat-o la secție pentru a o putea identifica. Românca a refuzat categoric, așa că oamenii legii au fost nevoiți să o încătușeze pe femeie, care la rândul ei a ripostat, înjurându-i și amenințându-i pe polițiști.

Tânăra româncă a ajuns astfel  după gratii, fiind acuzată de comiterea mai multor infracțiuni precum refuzul de a se legitima și ultraj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel