Spania. O încăierare la o nuntă se soldează cu patru morți și trei arestați, după un accident cu fugă de la locul faptei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O încăierare la o nuntă se soldează cu patru morți și trei arestați în urma unui accident cu fugă de la locul faptei în comunitatea madrilenă Torrejón de Ardoz. În urma scandalului între familiile de romi au rezultat și 10 răniți, dintre care cel puțin patru sunt în stare foarte gravă. 

O încăierare între familii de romi care sărbătoreau o nuntă în localitatea madrilenă Torrejón de Ardoz a fost cauza unui accident cu fugă de la locul faptei în această dimineață, soldat cu patru morți și zece răniți, dintre care cel puțin patru în stare foarte gravă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, trei persoane au fost arestate de Garda Civilă ca presupuși autori ai accidentului: un bărbat de 35 de ani, care conducea vehiculul, și cei doi fii ai săi, în vârstă de 16 și 17 ani. În plus, este căutat și un al patrulea ocupant, un tânăr în vârstă de 18 ani, văr al celor doi minori și nepot al șoferului.

Potrivit Emergencias 112 de la Comunidad de Madrid, în urma coliziunii au murit o femeie de 70 de ani și trei bărbați cu vârste de aproximativ 40, 60 și 17 ani, care au suferit fracturi și multiple traumatisme.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 2.45, în fața unui restaurant de pe Avenida de la Constitución numărul 6 din municipiul Madrid, unde avea loc nunta.

Din motive cercetate de Poliția Națională, cele două familii de romi s-au luat la bătaie și au ajuns să se ciocnească și să fugă de la locul accidentului.

Șoferul unei Toyota Corola gri a intrat într-un grup de oaspeți și a fugit cu cei doi fii și nepotul său la bord în direcția A-4 (autostrada Andaluzia).

Spania. O încăierare la o nuntă se soldează cu patru morți și trei arestați, după un accident cu fugă de la locul faptei

 

Poliția națională a alertat Garda Civilă, care efectua controale de rutină în Seseña (Toledo) și ai cărei agenți, cu sprijinul unei patrule a Securității Cetățenești din Seseña, au oprit vehiculul în cartierul El Quiñón, ansamblul de locuințe construit de cel cunoscut sub numele de "el Pocero".

Ocupanții acesteia au fugit din mașină, dar trei dintre ei au reușit să fie interceptați, în timp ce tânărul de 18 ani, care se pare că locuiește în El Quiñón, a reușit să plece.

În plus, serviciile medicale ale SUMA 112, Crucea Roșie, ambulanța municipală și protecția civilă din zonă au transferat patru persoane grav rănite. Doi bărbați de vârstă mijlocie au fost transportați la Spitalul Coslada și la Spitalul Gregorio Marañón cu fracturi la picior și, respectiv, la bazin. Iar două femei cu traumatisme cranio-encefalice au fost transportate la spitalele Torrejón și La Princesa. Alți doi răniți cu potențial grav au fost duși la Spitalul Torrejón cu o gleznă fracturată, în timp ce unul dintre ei a suferit, de asemenea, un TCC ușor, potrivit lasexta.com.

5.000 de euro au zburat dintr-o mașină. Erau pentru dedicații și manele

 

În plus, alte două persoane au fost rănite ușor, un bărbat de 20 de ani cu o fractură deschisă a fost transportat la Spitalul Príncipe de Asturias, iar o tânără a fost externată la fața locului cu policontuzii.

Serviciile SUMA 112 au activat procedura de Incident cu Victime Multiple (IMV) și în total au fost chemate la fața locului 22 de echipe medicale, inclusiv un psiholog care a trebuit să trateze mai multe crize de anxietate în rândul membrilor familiei.

Potrivit surselor consultate, unul dintre vehicule a fost distrus în totalitate, iar în el se mai aflau rămășițe ale victimelor.

În interiorul mașinii, agenții au găsit în jur de 5.000 de euro care, se pare, erau destinați "manelelor", unde se dau bani pentru miri, conform tradiției țigănești, potrivit El Espanol.

Sursele au precizat că cei trei reținuți au declarat separat că au fost împușcați, dar deocamdată nu au fost găsite urme de împușcături nici pe mașină, nici pe ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel