Spania. Muzică românească, miros de plăcinte și cozonaci la un eveniment dedicat Zilei Europei - FOTO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Spaniolii s-au delectat cu bunătăți românești (Foto: Ambasada României în Spania)
Spaniolii s-au delectat cu bunătăți românești (Foto: Ambasada României în Spania)

Standul României a atras toate privirile în cadrul unui eveniment dedicat Zilei Europei de către Primăria din Torrejón de Ardoz, în colaborare cu Comunidad de Madrid.

Ambasada României în Spania a publicat o serie de fotografii de la evenimentul de diplomație publică organizat pentru a celebra Ziua Europei. Vizitatorii s-au bucurat de o zi însorită, pe acorduri de muzică românească și miros de plăcinte și cozonaci. Mai mult, potrivit sursei citate, asociațiile Salva și Provita Lex, cu sprijinul ansamblului de dansuri populare „Plaiuri Românești” au oferit publicului un regal artistic, aducând emoție și voie bună.

"Pe 6 mai 2023, Primăria din Torrejón de Ardoz, în colaborare cu Comunidad de Madrid, au organizat un eveniment de diplomație publică pentru a celebra Ziua Europei.

De o apreciere deosebită s-a bucurat standul României organizat de Ambasadă în colaborare cu Asociația Provita Lex. Vizitatorii s-au bucurat de o zi însorită, cu raze de speranță și bucurie pentru viitorul nostru european, pe acorduri de muzică românească și miros de plăcinte și cozonaci, în Parcul Europa.

Asociațiile Salva și Provita Lex, cu sprijinul ansamblului de dansuri populare „Plaiuri Românești” au oferit publicului un regal artistic, aducând emoție și voie bună. A fost un prilej de bună colaborare între Ambasadă și membrii comunității de români, de care au beneficiat miile de vizitatori ai cunoscutului parc dedicat Uniunii Europene.

Ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Bologan, a transmis un mesaj de unitate și cooperare în cadrul proiectului european, un spațiu în care se respiră libertate și speranța unei vieți mai bune. Mulțumim Cofetăriei și Covrigăriei Horno Artesano din Torrejón de Ardoz și tuturor românilor care s-au implicat în buna organizare a acestui frumos eveniment", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Spania

FOTO

ansamblu-folcloric-spania-copii-romani-program-artistic-2

placinte-si-cozonaci-in-spania

ansamblu-folcloric-spania-copii-romani-program-artistic

Asociația Salva

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel