Spania: Mobilizare fantastică pentru adopția celor două fetițe ale Cristinei, ucisă de soț

Redacția Stiridiaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Povestea celor două fetițe ale Cristinei, tânăra ucisă în localitatea Lepe, a creat un interes foarte mare în rândul românilor atât din străinătate cât și a celor din țară. Românii au demonstrat din nou cât de uniți sunt în fața greutăților vieții și au reacționat imediat. 

Sunt mai puțin de 24 de ore de la articolul publicat de redacția Stiridiaspora.ro, în care am prezentat situația celor două fete care au rămas singure pe lume, după ce mama lor a fost ucisă de concubin, în localitatea Lepe din Spania.

Cele două au ajuns în grija autorităților spaniole și asta pentru că familia din partea mamei este mult prea săracă pentru a putea avea grijă de cele două fetițe. 

Povestea a emoționat până lacrimi mii de români care au reacționat imediat și și-au exprimat atât public cât și prin mesaje dorința de a le adopta pe cele două micuțe: nu a contat că mai au și alți copii acasă și că vremurile devin tot mai grele. La unison, cu toții am fost de acord că fetele nu trebuie despărțite. Atât pe facebook-ul redacției, cât și pe adresa de email au sosit câteva sute de mesaje ale oamenilor care s-au arătat dispuși să le adopte pe fete. Au fost mesaje atât ale celor care sunt în România cât și ale românilor din Spania. Povestea a strâns mii de share-uri și zeci de mii de emoții. 

Fetele se află însă în grija autorităților statului spaniol într-un program special de recuperare. Autoritățile sunt cele care vor decide cui vor încredința fetițelor și peste cât timp se poate realiza acest lucru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel