Spania. Moarte tragică: Un bărbat a fost ucis în timpul unei curse tradiționale cu tauri

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Moarte tragică: Un bărbat a fost ucis în timpul unei curse tradiționale cu tauri
Spania. Moarte tragică: Un bărbat a fost ucis în timpul unei curse tradiționale cu tauri

Un bărbat a fost ucis de un taur în timpul unui festival dintr-un oraş din estul Spaniei. Incidentul a avut loc în timpul tradiţionalei curse cu tauri organizate în localitatea Onda.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, a fost în repetate rânduri atacat de animal în timpul cursei cu tauri din Onda, potrivit consiliul orăşenesc din această localitate. Alţi participanţi au încercat să ademenească animalul pentru a-l îndepărta de victimă, însă eforturile lor au eşuat.

Bărbatul a decedat câteva ore mai târziu la un spital din Villareal după ce a pierdut mult sânge, au declarat serviciile de urgenţă. Potrivit cadrelor medicale, victima suferise şi o rană la cap, scrie Agerpres.

 

Autorităţile din Onda au anulat restul evenimentelor programate 

 

Animalul a fost filmat în timp ce îl ridica în aer pe bărbat și îl arunca la pământ, sub privirile șocate ale spectatorilor care se adăposteau în ușa unui magazin, la doar câțiva metri distanță.  Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarat decesul după o hemoragie de la o rană la coapsa stângă, aproape de zona inghinală, care i-a perforat artera femurală. Ulterior, oficialii primăriei au anunțat că suspendă restul evenimentelor când au aflat că omul și-a pierdut viața.

Bărbatul a venit din orașul apropiat La Vall d'Uixo special pentru a participa la eveniment.

Imaginile momentului de groază l-au arătat stând nemișcat în fața taurului în timp ce acesta îl ataca. Omul a primit tratament de urgență de la un medic aflat la fața locului, înainte de a fi dus cu ambulanța la Spitalul de la Plana din Villarreal, unde a fost declarat decesul.

 

Condoleanţe din partea Primăriei 

 

Incidentul s-a petrecut în timpul Fira d'Onda, o festivitate anuală în care taurii sunt eliberați pe străzile orașului. Guvernul regional descrie activitatea, pe site-ul său, drept ''o scuză pentru sărbătoare''. Evenimentul a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, notează Daily Mail.

Primăria Onda a confirmat tragedia într-un comunicat după incident: ''Din cauza morții unui bărbat în această după-amiază și în semn de respect și condoleanțe, restul evenimentelor programate pe timp de noapte au fost suspendate'', au precizat aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel