Spania. Minoră româncă, agresată sexual de un preot. Bărbatul i-a cerut poze intime și i-a promis mai mulți bani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Minoră româncă, agresată sexual de un preot. Bărbatul i-a cerut poze intime și i-a promis mai mulți bani
Spania. Minoră româncă, agresată sexual de un preot. Bărbatul i-a cerut poze intime și i-a promis mai mulți bani

Magistrații de la Curtea din Valladolid l-au condamnat pe un preot, la trei ani de închisoare, pentru agresiune cibernetică sexuală asupra unei minore românce. Preotul condamnat i-a trimis fetei de 13 ani două videoclipuri și mesaje Whats App cu conținut sexual. 

 

 

Potrivit anchetatorilor, preotul a trimis unei fete de 13 ani două videoclipuri cu conținut sexual și i-a propus să se întâlnească pentru relații sexuale. De asemenea, a determinat-o pe minoră să-și facă poze intime și să i le trimită. Curtea din Valladolid a dispus pedeapsa cu închisoare, condamnându-l pe preot la 3 ani de închisoare, fiind acuzat de două infracțiuni de intimidare cibernetică și abuzuri sexuale asupra unui minor.

Sentința este definitivă, după ce a fost confirmată de Curtea Superioară de Justiție din Castilla y León. Magistrații Secției a II-a a Tribunalului Valladolid au respins cererea persoanei condamnate, care solicitase suspendarea pedepsei impuse. Magistrații au considerat că nu sunt îndeplinite cerințele pentru o astfel de decizie și i-a acordat preotului zece zile, ca să intre voluntar în penitenciar. În caz contrar, bărbatul va fi ridicat de Forțele de Securitate ale Statului, relatează niusdiario.es 

 

Mama fetei obișnuia să cerșească la intrarea în biserică

 

Evenimentele s-au produs în perioada decembrie 2019 - ianuarie 2020, timp în care preotul i-a trimis fetei, care pe atunci avea 13 ani, două videoclipuri și mesaje pe WhatsApp cu conținut sexual. Inculpatul, preot ​​în biserica Nuestra Señora de las Angustias din Valladolid, a contactat o femeie pe și fiica ei de 13 ani, de naționalitate română. Mama tinerei venea deseori la biserică, însoțită de minoră, pentru a cerși. Preotul i-a cerut numărul de telefon, spunându-i că îi va da bani ca să-și cumpere un trening.

Minora folosea telefonul mobil al mamei sale. Pe data de 21 decembrie 2019, inculpatul și-a contactat victima prin WhatsApp și cei doi au purtat conversații cu conținut sexual. Conversațiile au continuat până la 6 ianuarie 2020. Instanța a stabilit că acuzatul știa câți are copila și care sunt consecințele faptei sale. În conversațiile purtate prin WhatsApp, inculpatul i-a cerut minorei să rămână singuri, ca să o vadă goală sau să aibă relații sexuale cu ea. Acuzatul a obținut de la minoră poze  și videoclipuri cu ea în lenjerie intimă sau chiar goală. Mai mult, preotul i-a trimis victimei imagini cu conținut sexual explicit și două videoclipuri, în care el apare dezbrăcat, masturbându-se.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel