Madridul anunță RESTRICȚII de la miezul nopţii până la 6 dimineaţa

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Comunitatea Madrid a anunțat, vineri, măsurile pe care le va pune în aplicare pentru a încerca să oprească răspândirea coronavirusului, între altele limitându-se reuniunile sociale între miezul nopții și șase dimineața.

 

Industria hotelieră va funcţiona la capacitate redusă, serviciul de servire la bar fiind obligatoriu să se închidă cel târziu la miezul nopții. Ministrul Sănătății, Enrique Ruiz Escudero, a anunţat că ieșirile și intrările nemotivate vor fi interzise de luni în 32 de zone de sănătate, cu rate mai mari de incidență, între orele 00.00 şi 06.00.

Președintele Guvernului spaniol, Pedro Sánchez, este aşteptat să dea o declaraţie vineri după-amiază, în care să anunţe concluziile ședinței de joi a Consiliul Interteritorial al Sistemului Național de Sănătate. Între timp, pandemia atinge noi recorduri în Spania, iar regiunea Cataluniaa depășit 5.000 de noi infecții într-o singură zi.

Pandemia îşi face resimţite efectele şi la nivel economic, iar cazările în unitățile hoteliere spaniole au scăzut cu 78,4% în septembrie, comparativ cu aceeași lună a anului 2019, fiind a șaptea lună consecutivă de scăderi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel