Spania. Grup infracţional, din care făceau parte şi români, destructurat. Operaţiune, în forţă a oamenilor legii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_spania_tren
politia_spania_tren

Operațiune de proporţii desfăşurată, în această dimineaţă,  de poliţişti în Insulele Baleare împotriva unuia dintre principalele grupuri internaționale, care se ocupa de jafuri. 

Încă de la primele ore ale acestei dimineţi, peste cincizeci de agenți ai Forței Naționale de Poliție au participat la un raid în diferite zone din Palma De Mallorca.

Operațiunea este condusă de Grupul Criminalității Organizate, care are sprijinul diferitelor unități ale Poliției Judiciare, Unității de Prevenire și Reacție, Unității Canine, „Echipa Condor” (elicopter), Rayos (Unitatea Motorizată) și diverse grupuri atașate Brigăzii de Securitate a Cetățenilor din cadrul Poliției Superioare. La operație participă și Poliția Locală din Palma De Mallorca.

La șapte dimineața, polițiștii au intrat în mai multe case particulare, spații de afaceri, garaje și chiar o pensiune. Toate acestea în cadrul uneia dintre cele mai importante operațiuni efectuate în Spania împotriva unui grup infracțional care se ocupa de jafuri și violență, transmite periodicodeibiza.es.

În cadrul operaţiunii au fost arestate mai multe persoane. Surse apropiate anchetei au subliniat că este vorba despre un grup infracţional de origine română, care avea ramificații pe întreg teritoriul Spaniei, dar şi în mai multe oraşe din Europa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel