Spania. După o ceartă cu părinții, un băiat de 14 ani și-a săpat un adăpost subteran 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. După o ceartă cu părinții, un băiat de 14 ani și-a săpat un adăpost subteran
Spania. După o ceartă cu părinții, un băiat de 14 ani și-a săpat un adăpost subteran

Un adolescent din Spania s-a supărat atât de tare după o ceartă cu părinții, încât a decis să sape o groapă în grădina casei, în care să se refugieze. Și-a petrecut următorii 6 ani creându-și un adevărat adăpost subteran.

Andres Canto avea 14 ani când părinții i-au spus că nu poate ieși în oraș îmbrăcat în trening. Pentru ca el s-a încăpățânat să rămână în hainele lui preferate, părinții l-au pedepsit și i-au interzis să plece de acasă. Furios, s-a apucat să sape în grădina casei din La Romana, Alicante, relatează Insider.

Adolescentul și-a continuat proiectul, iar acum, după 6 ani, are un adevărat refugiu subteran, cu dormitor și salon de primire. Acum, în vârstă de 20 de ani, Andres Canto nu înțelege cu adevărat ce l-a determinat să meargă atât de departe cu ideea lui din 2015, dar este foarte mulțumit de rezultat.

„Părinții mei au vrut să-mi schimb hainele pentru a merge în oraș, dar am eu vrut să port treningul pe care îmi plăcea să-l port acasă. Mi-au spus că nu pot ieși îmbrăcat așa și le-am spus să nu-și facă griji, că mă pot distra și altfel și m-am dus în spatele casei și am început să sap”, a declarat Andres. 

A continuat să sape cu târnăcopul și în zilele următoare, iar un prieten i-a adus la un moment dat un instrument pneumatic de forat care a accelerat procesul. În final, a săpat o grotă adâncă de 3 metri. Acum, Canto intenționează să extindă și să modernizeze spațiul care are deja un sistem de încălzire, WiFi prin intermediului telefonului și sistem de sonorizare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel