Spania. Doi români, spaima comercianților din Mallorca, săltați de polițiști după un val de jafuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Doi români, spaima comercianților din Mallorca, săltați de polițiști după un val de jafuri
Spania. Doi români, spaima comercianților din Mallorca, săltați de polițiști după un val de jafuri

Garda civilă a arestat doi bărbați, de naționalitate română, presupuși autori a cincisprezece jafuri, comise în unități comerciale de pe insula Mallorca. Ambii infractori au fost trimiși în închisoare, prin decizia judecătorului.

Anchetatorii cred că cei doi bărbați fac parte dintr-o grupare infracțională, care călătorește în toată Spania pentru a comite infracțiunile de furt. Unul dintre cei doi bărbați arestați a fost interceptat pe aeroportul din Palma, când se pregătea să părăsească țara cu prada pe care o obținuseră în ultimele săptămâni.

Ancheta a început în urmă cu câteva zile. Un lanț de supermarketuri a informat Garda Civilă că a depistat mai mulți bărbați care furau din unitățile lor, situate pe toată insula Mallorca. La Benemérita de Pollença-Alcúdia a început o anchetă, care a culminat cu arestarea a doi români, în vârstă de 26 și 35 de ani, presupuși autori ai seriei de jafuri din unitățile comerciale de pe insula Mallorca, scrie ultimahora.es. 

Cei arestați ar face parte dintr-o grupare, dedicată furtului diverselor obiecte din supermarketuri. Hoții intră în magazine, de unde sustrag bunurile folosind o geantă, care nu activează sistemul de alarmă.  Astfel, hoții reușesc să treacă neobservați de controale. Însă, camerele de securitate ale unităților comerciale i-a detectat pe infractori. Potrivit Gărzii Civile, hoți au reușit să sustragă din magazine sticle de alcool, în valoare de peste 3.500 de euro, și diverse articole de igienă personală, în valoare de aproximativ 800 de euro. Garda civilă continuă investigațiile pentru a-i identifica restul membrilor grupării infracționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel